Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 4 augusti 2009

TV4 och förkväll startar igen i höst, med Elisabeth Höglund?TV4 startar ånyo sitt program "Förkväll" som hade c:a 250 000 tittare. En som spydde galla över programmet i Aftonbladet vid starten var Jonas Gummesson .Om jag ska tro på det jag läste på nätet från Expressen är detta trion som ska ta över!Elisabeth Höglund, Carin da Silva och Magdalena Graaf.Om det är sant säger jag bara "Hurra, hurra, hurra, hurra".

Först och främst gillar jag Elisabet Höglund, hon är jätteduktig som journalist och är inte rädd för att ställa frågor. Carin da Silva är ofattbart vacker och verkar, det lilla jag sett av henne, vara en skärpt ung kvinna. Magdalena Graaf har pressat sig igenom tuffa år men kommit ut helskinnad.Jag ser fram emot ett nytt förkväll med spännande personligheter. Apropå Jonas Gummesson verkar det vara en riktig gnäll-k-k. Jag har inte glömt hur Jonas avslog två inslag om Oxelösund som den orädda reportern Annika Widebeck på TV4 hade filmat och ville ha med i sändningen i skandalen om Gömda. Här kan du läsa hur Jonas Gummesson förklarar sitt agerande och det hade ingenting att göra med att han fick låna Liza Marklunds hus i Spanien eller hennes lägenhet under sin skilsmässa. Tror de ja!Varför blir jag påmind om uttalanden som: Är du inte med oss är du emot oss!


E-böcker på Elib just nu finns två av mina deckare ute och det är Dyrbar kärlek och Iskall hämnd. De andra titlarna Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och min självbiografi Älskling, vi blir... är på gång.

Du kan tanka ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, gratis och lagligt! Iskall hämnd är under arbete. Jag är på sidan 70 av 254.

Nu är jag på sidan 88!

Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Ha de gott!
Ramona