Senaste teve-intervjun 2015

söndag 6 november 2011

The Whistleblower avslöjar FN som den Schweizerost det är!

Filmen The Whistleblower tittade jag på Voddler i går eftermiddag. Det jag först och främst vill säga är att  Voddler är det bästa programmet för mig som filmälskare! Dels kan du titta på film gratis och dels betalar du mellan 5 -37 svenska kronor för en film. That´s it!

Inga långa bindningstider på 249:- i månaden som du kanske inte utnyttjar. En film en betalning! 

Filmen var en skakande upplevelse och bygger på Kathryn Bolcovacs berättelse, där hon avslöjade att män från DynCorp och andra diplomater systematiskt sexmissbrukade och våldtog unga flickor i Bosnien. DynCorp hade och har fortfarande miljondollarskontrakt i Irak och Afghanistan, för att nämna några länder, där de skickar ut män och kvinnor som fredsbevarande styrkor.

De män som var inblandade i den här trafficking härvan fick inga straff, om man inte räknar att de blev av med jobbet. Vilket inte jag anser vara ett straff i sådana här sammanhang.

Fortfarande skjuter man hellre budbäraren än de skyldiga. Kathryn Bolcovac fick inga fler internationella uppdrag efter att ha avslöjat FN och andra organisationer som de opålitliga kreatur de är och där allting alltid handlar om pengar. Det är inte människors hälsa som är det viktigaste, utan att tjäna miljarder och kan man tjäna pengar på människors misär, ja då står organisationer på kö för "att hjälpa till"!

Organisationer som har utvecklat "sin hjälp" till big business. FN är ett skämt och är det en som också vet är det Inga- Britt Ahlenius som skrev boken "Mr Chance FN:s förfall under Ban ki Moon"

Men fortfarande finns det regeringar som tjänar på att hålla med FN och det kommer de att göra så länge som FN är den vindflöjel det är. Diplomati som förvandlats till total idioti!

Se filmen " The Whistleblower" men bered dig på vidriga scener och vet då att verkligheten överträffar dikten!

Ramona