Senaste teve-intervjun 2015

fredag 19 februari 2010

Recension av När mardrömmen blev sann, Glenn Forrestgate


Pelle Billing, känd bloggare och erkänt duktig har skrivit den första recensionen av När mardrömmen blev sann, Glenn Forrestgate.

Pedofilernas paradis är Kambodja. Regeringen är korrupt!

Återigen tittade jag på den eminenta kanalen TV4 Fakta och blev galen av ilska när jag såg programmet: Jakten på pedofilerna, som utspelade sig i Kambodja, landet som är paradiset för pedofilerna.

De visade när den kambodjanska polisen gjorde razzia hos en tysk pedofil. Hjälp, kan ingen skicka ner en fucking manual till dessa poliser. Något mera klumpigt får man leta efter.

De kan inte hantera de stackars barnen, de verkar har noll utbildning! Samtidigt som tyskens lägenhet invaderades av människor, poliser, stod den lilla tioåriga flickan, grät och pekade var kameran var gömd. Bredvid flickebarnet står mannen som sexullet utnyttjat henne. BREDVID!!!!!

Tysken försökte begå självmord genom att kasta sig ut från balkongen. Han misslyckades! Bara att han lyckades ta sig ut på balkongen samtidigt som poliserna klev på varandra, visar på hur illa de klarar av sitt jobb. Tysken skulle naturligtvis haft handfängsel och kedjats fast i närmsta stolpe!

Tack och gode tid för att den tyska polisen tog över hanteringen från den kambodjanska polisen, men de stoppades av ett program som någon skapat, WASTE, ett program som enbart skyddar pedofilerna.

Skaparna av det här programmet skulle jag vilja kastrera utan bedövning. Varför hjälper de inte polisen att ta pedofilerna? Är skaparna av WASTE också pedofiler? Hade poliserna kunnat ta sig in i WASTE hade de kunnat sprängt en gigantisk pedofilkedja, som sträcker sig över hela världen, men nu gick de på en ogenomtränglig brandvägg.

Enda orsaken till att det överhuvudtaget finns någon som letar upp och sätter dit dessa skitiga äckel är ideella organisationer. Fattiga barn tvingas betala för att gå i skolan, tack vare att en inkompetent och girig regering inte vill ta ansvar! Lärarlönerna är 20-30 dollar i månaden!!!! Undrar just vad regeringens män har i lön och var de bor? Inte i husvagnar eller skjul, det kan jag garantera! Skickar Sverige bistånd till Kambodja? Sluta med det! Ge pengarna till de ideella organisationerna på plats. De gör något av stort värde!

Ramona


Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON