Senaste teve-intervjun 2015

måndag 13 september 2021

Veckan som gått! Nummer 36 2021

Hej på er!
Idag börjar jag med ett foto från Slottsskogen, Göteborgs stora park. På den här bänken är det skönt att vila sig och glömma att Sverige och världen är upp och ner. Men sedan måste man resa sig igen ...

Jag börjar med den 11 september som var i lördags.
Det var tjugo år sedan vi med fasa i realtid kunde bevittna när tvillingtornen i New York rasade ihop efter att attackerats av islamister i flygplan.
En dag som förändrade hela västvärlden och var ett  jihadistterrordåd, som Obama envist förnekade och sa: Detta har inget med Islam att göra. Jag kontrar: Jo, det har allt med Islam att göra. Men för att förstå måste man vara påläst om vad Islam står för och vad profeten Muhammed påstås ha skrivit i haditerna, fyra böcker till antalet. Då förstår man att alla jihadistdåd, även inkluderat IS, har med Islam, Koranen och haditerna att göra. Islamisterna hatar allt som västvärlden står för, utom våra pengar. Pengarna vill de gärna ha, som vi också skänker dem varje år.
Men de vill inte ha yttrandefrihet som vi känner den.

De vill att kritik mot Islam ska klassas som "islamofobi" och vara förbjudet. Ordet "islamofobi" skapades av det muslimska brödraskapet, som idag har klassats som en terrororganisation av ett flertal länder, men inte i Sverige. Och Sverigedemokraterna har ställt frågan om varför till bl.a. Ann Linde som svarat.  
Den som avslöjade Socialdemokraternas avtal med muslimska rådet i Sverige var (s) Carina Hägg och Expressen skrev en artikel om det sedan var det tyst. Avtalet skrev redan 1994.
Däremot har Ledarsidorna skrivit om det och även annan media på nätet men
ingenting i SVT eller TV4.
Det finns många i Sverige som kan berätta hur dessa jihadistterrordåd har med Islam att göra, men dessa personer blir aldrig inbjudna av SVT eller TV4, och det beror på just det avtalet som S har skrivit. Detta kunde göras på grund av S systerorganisation Tro & Solidaritet som samverkar för Islam. Många tror också att Löfvens fru Ulla är en vanlig pensionär som väntar med maten på bordet när maken kommer hem. Helt fel! Här kan du läsa varför det är fel
Men återigen så är det media som vill ge tittarna "fel" bild. Man kan undra varför.
Läs Jessica Stegruds inlägg!
Mycket läsvärt!

I samband med 9/11 bjöd TV4 in Anas Khalifa som nu avsagt sig salafismen, som 90% av moskéerna har i Göteborg. Men han har inte hoppat av Islam. Hans fru är fortfarande insvept i de kvinnoförtryckande religiösa tygstycken.
Som kvinnan på bilden här och då var det 26+ i Göteborg.
Varför bjuder inte TV4 in Eddie Råbock, fd islamist? Eller Luai Ahmed som flytt Jemen?
Och här går ett par. Han med T-shirt, shorts och lätta skor och hon insvept. Hennes klädsel enligt Koranen kallas: Anständig och kysk. Vad kallas då det vi fria västerländska kvinnor och flickor bär?
Nej, Islam är inte feminism i en enda stavelse.

Som sagt det var en varm, solig och skön dag i Göteborg i lördags och att då få se dessa insvepta kvinnor är beklämmande. Jag känner mig faktiskt djupt kränkt av deras klädsel, eftersom jag vet vad den står för. Allt jag är för, är de emot. Jag är för HBTQI, fri abort, att låta flickor vara fria, ha killkompisar, bo själva och klä sig som de vill. Sist men inte minst får dessa musliska kvinnor inte själva välja med vem de ska gifta sig med, och de måste vara oskulder.
Dessutom har vi flest antal könsstympade flickor i Sverige. Hur sjukt är inte det?


Detta är den Saudiska flaggan och på den står den muslimska trosbekännelsen. Samma budskap har nu också talibanerna i Afghanistan på sin flagga eller vi kanske ska säga: Talibaghstan?
I vilket fall så är det ingen större skillnad på hur talibanerna och saudierna tolkar Islam. Allt handlar om att förtrycka kvinnorna och flickorna medan pojkarna får göra vad fasen de vill.Nu flyttar jag mig till Danmark med den här talande bilden. Japp, precis så här är det.


Och då är detta vårt grannland som styrs av en socialdemokratisk statsminister, som är kvinna. Olalala ...
Naturligtvis har skjutandet ökat! Att förneka det vore ren idioti. 2021 är rekord! Och då är 2021 inte slut än på drygt tre månader och stapeln växer för varje dag.
Undrar hur många knivskärningar det är per år.
Som brukligt är släpas Damberg (s) in i studion och som brukligt är kommer flosklerna som ett rinnande vatten. På TV4 och SVT borde de banda varje framträdande och sedan lägga ut dessa interjvuer på Youtube så vi kunde få roa oss med att höra samma, samma.
 

Nu rundar jag av med en liten kul historia som jag tagit från Twitter.
Minns du diskussionerna om att ändra i grundlagen som kom från Annie Lööf (c) och även Socialdemokraterna? Varför vill de ändra i den? Jo, för att de känner sig hotade av oppositionen och vill inte förlora sin makt. Här har Henrik Jönsson i vanlig ordning gjort en mycket belysande video om just ämnet "Ändrad grundlag", se den och bli förkovrad i vad det handlar om i det politiska spelet. Offra drygt 20 minuter på att få mer kunskap. Kunskap är alltid det lättaste att bära!


Jag slutar som jag började med ett foto från Slottsskogen. Jag ser på fotot och tänker: Vägen är fri och vi måste se oss västerlänningar som fria människor och inse att ska vi få behålla friheten måste vi kämpa!

Önskar alla en härlig start på den nya veckan som har nummer 37 och var rädda om varandra.

Ha det gôtt!
Ramona