Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 22 juli 2014

Athena Farrokhzads ... med kärlek kommer man långt men med hat kommer man längre ... på SR

Här är bilden av en av Sveriges största offerkoftor. Athena Farrokhzads fullkomligt skriker ut hur illa behandlad hon och hennes vänner är.

Att du inte skäms Athena! Vad har du att gnälla över? Den politiskt korrekta svenska medievärlden öser priser och beröm över dig. Du får breda ut dig och spy galla över Sverige i ett public service program som jag och många andra betalar för. Vad ger dig rätten att hacka på Sveriges demokrati, yttrandefrihet och kamp för jämlikhet och att hylla kommunismen?

Tror du för en enda sekund att du är den enda som blivit bespottad? Du var inte mer än två år när John Rohn föddes och när han misshandlades till döds 1995 av nynazister var alla i Sverige bestörta och förtvivlade. Du är fortfarande ung och i mitt tycke ovetande om vad och vem som styr världen. Välkommen till verkligheten ... vet du vad som styr världen? Pengar ... pengar ... pengar ... och vet du hur länge du klarar dig utan detta? Inte kan betala hyran med ett leende? Vet du vad som håller ihop ett samhälle? Samma värderingar! Samma kultur! Samma respekt!

Du pratar om rasifiering som om det vore ett ord och en företeelse. Rasifiering är ett ord som du och dina gelikar har hitta på för att rättfärdiga era brott. Precis likadant gjorde Hitler när han ville hitta sig själv
och så kallade ariska människor i en übermensch.  Allt detta är bullshit! Det finns bara en enda intelligent varelse på jorden och det är vi människor. Alla andra varelser är djur som har liknande känslor som vi, men inte har den intelligens som de flesta av oss har.

NEJ RASISM ÄR INTE ATT BLI STOPPAD I TUNNELBANAN FÖR ATT MAN HAR MÖRKT HÅR OCH BRUNA ÖGON.

Tänk en enda liten vettig tanke: En mördare är lös och JAG stämmer in på signalementet av mördaren. Ska jag inte bli stoppad då? Självklart ska jag det!

Jag förstår inte varifrån du har din illusioner och vanföreställningar. Antagligen har du fått dem via genom svensk media som är lika världsfrånvarande som Disneys Tingeling. Jag hoppas innerligt att du upptäcker vilken galen tavla du gjort och att du en dag gör den berömda pudeln. Idag läste jag om människor i Sverige, ja just det ... vita män ... som du inte tycks uppskatta, kastade ut sin radio och sade upp sin prenumeration på Radiotjänst efter att de hört ditt sommarpratarprogram. Jag erkänner ... jag orkade inte ens lyssna klart
på alla dina klagomål och gnäll. Du är vad du äter är det en del som säger ... kanske är det sant ... men du är också vad säger... och det håller jag mer med om. Du är en ofattbart otacksam och gnällig person.


Ramona Fransson