Senaste teve-intervjun 2015

måndag 25 januari 2010

TV4 har satsat rätt! Bonnierägda SF kan kasta sig i väggen!


Återigen är recensionerna av Johan Falk-filmerna dåliga, i varje fall i Aftonbladet och Expressen. Dessa journalist-personer är som vanligt på fel planka och gungar!

Jösses, man ger två till tre stjärnor till de dötrista filmatiserade deckarna av Camilla Läckberg och Mari Jungstedt och samma eller lägre till regissören Anders Nilssons filmer, då är man ju helt ute och har huvudet i ryggsäcken.

Först och främst är de senaste Johan Falk filmerna byggda på verklighet! Det är action, spänning och sist men inte minst är det filmer som till större delen spelats in i GÖTEBORG! Fattar´ru eller! Inte i Stockholm! Karaktären Peter Wagner i Johan Falk-filmerna är baserad på Peter Rätz, killen som arbetade på krog i Göteborg, blev informatör och därefter infiltratör för polisen.


Han har även skrivit en bok.

Jag har sett Noll tolerans, Livvakterna, Tredje vågen och När mörkret faller, som belönades med diverse Guldbaggar. Anders Nilsson är ett geni men tydligen inte en rövslickare, eftersom Bonnierägda SF inte ville ha Johan Falk filmerna på bio. Skit i dom! När Johan Falk kommer ut på DVD är jag först i kön.

Dessutom är det nästan på gränsen till löjdsnack av en del journalister som på fullt allvar (sök hjälp för det!) påstår att vi inte behöver fler polisfilmer. Snälla ni... ta och väx upp... det är en j..äv..l..a.. skillnad på polisfilmer och polisfilmer.

Polisfilmerna som baserades på Camilla Läckbergs och Mari Jungstedts deckare var så dåååliga att jag tyckte det var rent pinsamt. Däremot har kvaliteten att göra med vem/vilka som skriver MANUS!!!! och vem/vilka som REGISSERAR!!!!!! Hur svårt kan det vara för en recensent att begripa detta?

Nä, snälla Anders Nilsson fortsätt och gör det du och dina kollegor gör, för ni är bara BÄST!

Visst jag vet att även TV4, Dagens Nyheter, Expressen, Kvällsposten och GT ägs av Bonniers, men uppenbarligen har de olika chefer och den chefen som bestämt sig för att visa Johan Falk -filmerna på TV4 har gjort ett kalas-drag! Tack för det!

P.s Hallå Anders Nilsson: Hör gärna av dig till mig, jag skulle jättegärna vilja att du gjorde film av mina deckare. D.s

Hälsar Ramona


REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON