Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 20 augusti 2013

Anser Fatima Doubakil att hedersvåld och könsstympning är barnsligt?

Blir arg på Fatima Doubakil som fnyser åt hedersvåld och könstympning, eftersom hon försvarar den förtryckande och av män skapade religiösa symbolen, slöjan, hijaben, burkan osv... Vad hände med Fatima från 2008 som den första bilden visar till Fatima några år senare. Varför hyllar hon ett religiöst kvinnoförtyck? Är det för egen vinnings skull? För det kan definitivt inte vara för alla kvinnors skull. Mig veterligen finns det inte en enda kvinna på den här planeten som inte vill leva med samma rättigheter och skyldigheter som män. 
Gör du?
För mig är det fullständigt obegripligt att Gudrun Schyman F!, Åsa Romson Mp, Veronica Palm (S) och Gina Dirawi tar på sig ett plagg som klart och tydligt skapats av män enbart för att trycka ner kvinnor.

Att sedan TV4 enbart låter Sara Mohammad, ordförande i GAPF, "Glöm aldrig Pela & Fadime", komma till tals i 1-5 sekunder i denna så viktiga fråga är obegripligt. Urusel journalistik.

Varför visar ni inte den internationella nyheten att en flicka blott 15 år ung hellre tog sitt liv än tog på sig den förhatliga slöjan?

  1. Samtidigt som S-kvinnor, Mp-kvinnor och andra politiska kvinnor gör halleluja för Hijab, tar en ung kvinna i Egypten livet av sig, enbart för att hon inte vill tvingas att bära Hijab. Är svenska politiska kvinnor naiva eller bara outbildade?
 
Varför mörkas det som alla borde få se? Men å andra sidan verkar det som att fler och fler oavsett ålder kollar på nätet, läser och förkovrar sig i det som svensk media inte vill låtsas om att det existerar.
Idiotiskt!  

Ramona