Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 15 november 2011

Sluta mobba Sverige Demokraterna! Det är kontraproduktivt.

Kungafamiljen verkar vara de enda vettiga i det här landet med tanke på att de bjuder in SD:s partiledare till lunch på slottet. Drottningen lever som hon lär. MAN SKA INTE MOBBA!

Detta är budskapet som vi mer eller mindre hamrar in i våra barn och det fungerar inte. Nä, tacka fan för det. I det senaste valet fick SD drygt 6 procent av väljarnas röster. SD är inte ett olagligt parti. I samma ögonblick som Håkan Juholt protesterade mot att SVT tog in partiet och ville ha dem att stå på samma sida som Socialdemokraterna föll Juholt ytterligare ner några pinnhål.

Jag anser att det är mobbing å  de grövsta. Så länge som SD är ett parti, arvoderat av skattepengar har de också rätten att delta och få den respekt som till exempel kommunisternas Lars Ohly fått i alla år.

Jag gillar inte SD, inte heller Vänstern och en hel del andra partier men jag skulle aldrig drömma om att stänga av dem från evenemang som andra partier deltar i.

Nobel kommittén är lika stora jubelidioter. De låtsas vara bättre än andra, men även till detta års Nobelmiddag är inte Jimmie Åkesson inbjuden. Har de hört talas om ordet "kontraproduktivt"? Om inte kan jag förklara det. Ordet innebär att i det här fallet kommer kanske än fler att rösta på ett parti som de egentligen inte vill se mer av och den enda orsaken till den rösten är att människor ur arbetarklassen redan idag känner sig försummade och är alldeles för långt borta från allt vad som stavas politisk makt. Enda gången de har makten är på valdagen och det är då mobbandet av SD kommer att bli en fördel för dem och en nackdel för alla andra!

RamonaAdlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&