Senaste teve-intervjun 2015

måndag 9 april 2012

Flott och Lagom, en revy med sting!

Dan Ekborg, och bilden är från Sveriges Radio. Jag minns hans fars skådespelarinsats och den var magnifik. Dan Ekborg är lika duktig om inte ännu bättre för han kan sjunga också! I Flott och Lagom sjunger han Granada med bravur!

I revyn "Flott och Lagom" som visades i TV4 1991 finns stjärnor som Birgitta Andersson, Ulf Brunnberg, Dan Ekborg, Charlott Strandberg, Björn Gustafsson med flera.

Här är ett av få klipp ur revyn -Bryner lök. Varje gång jag ser den skrattar jag hejdlöst. Dan Ekborg får ett bryt och är säkerligen inte särskilt glad över det, men vi som var publik skrattade så vi skrek!


Många har försökt att hitta en kopia och jag med. Jag har pratat med Calle Norlén, som skrev manus, och han kunde inte hjälpa mig. Jag har sett att den finns som piratkopia på en server i USA, men jag vill inte ladda ner olagligt, utan betala så det får vara. Men nog skulle jag vilja se den igen. Jag vet inte varför inte TV4 visar den i repris. Den hade, tror jag i alla fall, gjort dundersuccé som den en gång gjorde då den visades 1991. Finns det någon därute som har en kopia betalar jag gärna för att få den!

Ramona