Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 21 juni 2011

www.uniblue.com is a fake! Är rena rama skiten!

Ja, jag medger att jag blivit lurad! Så ini helvete! Jag letade efter ett program "Gratis" ( Det finns inga gratisprogram jag borde ha lärt mig det!)

Men i allafall så hittade jag vad jag trodde var ett gratisprogram som skulle hjälpa min dator att gå snabbare och rensa bort skiten.

Jag har ett äkta windows som ständigt hakar upp sig och jag är skitförbannad! Jag köpte datorn via Telia i Uddevalla och genom avtal var datorn i princip gratis men jag betalar varje månad i 24 månader så naturligtvis är den inte gratis. Men i datorn finns uppenbarligen ett program som ständigt pockar på min uppmärksamhet och den gör mig tokig, men det hade jag inte tänkt att köpa. Därför klickar jag bort Update program varje gång som datorn går igång.

Men nu till http://www1.uniblue.com/pc/ub/google/uniblue-offers/ som jag började att tanka ner och här är den svenska sidan som jag hamnade på först.. När jag håller på tänker jag som så här: Jag kan lika gärna registrera mig och få datorn frisk igen. Trycker på Register now, och vips är jag på en sida där jag betalar 274 kronor. Billigt tänkte jag! Så fel! Eftersom jag inte fick ett smack för pengarna blev det jävligt dyrt!

Visst, jag fick ett tjusigt mejl med certifkatnummer och erkännande att jag betalt men vad fan hjälper det? Ingenstans går det att registera och få produkten. Företaget befinner sig på Malta och vill jag klaga gäller Maltesisk lag, och då vet jag redan vad som gäller. Halleluja och hejdå så länge! Varför kollade jag inte upp http://www1.uniblue.com/pc/ub/google/uniblue-offers/ innan?

Ja, det är en jävligt bra fråga, men eftersom det var på svenska, och Microsoft Gould märket fanns på deras sida, trodde jag att det var ett sjyst företag. Men så är inte fallet! Så vad du än gör om du vill ha din data snabbare och rengjord, köp inget på nätet innan du Googlat på produkten och företaget, det sparar pengar!

De påstår att de är Microsofts partner! I helvete heller! Microsoft kanske kan stämma dem?
Förbannade fifflare måtte de brinna, ja du vet var!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

Tack till alla som röstade nej!

Grekland står på randen till bankrutt och under tiden finns det politiker inom EMU och IMF som försöker rädda vad som räddas kan. Samtidigt står länder som Irland, Portugal, Spanien och Italien i kö för att få sina statsfinanser sanerade med hjälp av resten av EU:s länder, som fortfarande har pengar kvar.

Dessa länders maktgalna politiker tittar intresserat på utvecklingen, eftersom de vet att det som kommer att ske med Grekland blir samma visa för dem. Alltså, klarar sig Grekland, finns det stor chans att de också klarar sig, men gissa vem som får stå för fiolerna?

En gång hade Västtysklands förbundskansler Helmut Kohl tillsammans med Frankrikes president Jacques Chirac en plan, den var att göra EU till en maktfaktor som skulle kunna klå USA ekonomiskt. Dessa båda herrar hade enkelt uttryckt hybris! De ville bli ihågkomna som något stort. I stället är det korruption med stort "K" som blir stämpeln. Dessa herrar lyckades övertyga EU att en gemensam valuta skulle göra EU stort och starkt.

Jag var en gång medlem i moderaterna! ( Ber om ursäkt för detta dumma tilltag! Men jag lärde mig en del under tiden och det var att politik, oavsett politisk tillhörighet, är en goja av lögner och hugg i ryggen!)

I vilket fall som helst stod jag tillsammans med andra moderater och delade ut bananer vid Östra Sjukhuset i Göteborg i hopp att prata omkull tvivlare och få dem att rösta "JA" till euron. Som tur var lyckades inte politikerna i Sverige, den gången, att lura folket. Nu har jag lärt mig läxan, att när politiker tycker något är jättebra, ska vi medborgare huka oss och tänka till många gånger, för då är det i regel inte alls bra, i allafall inte för oss vanliga medborgare...

Så därför säger jag: Stort tack till alla Er som röstade nej till euron (evron)!

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel