Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 5 april 2011

Rump-inflammation! Eller Gluteus Maximus inflammation! Välj vilket som passar:)

Ja, nu är det inte jag som kutar på bandet. Men en gång gjorde jag det. Just nu skulle det vara fullständigt omöjligt.

Jag har åkt på en saftig inflammation i sätesmuskeln. Om det gör ont? Så ini ....

Jag är inte en stillasittande person. Thommy, min make, brukar säga att jag har adbh, vilket är en beteckning som han själv hittat på. Han menar att jag har svårt att sitta still. Hahaha...

Men saken är den att jag inte kan sitta still längre stunder, max 45 minuter, sedan måste jag röra på mig. Men det är en helt annan historia, som är dokumenterad sedan många år tillbaka.

Men den här inflammationen är något utav de jäkligaste jag haft. En vän till oss gick steget längre. Hans Gluteus Maximus brast! Och med det även hans förmåga att stå upprätt. Behandling: Morfinbaserad smärtlindring.

Jag har också blivit erbjuden morfinbaserad smärtlindring, men jag har ett litet, litet problem, jag tål inte morfin, jag går fullkomligt bananas. Min kropp protesterar åt alla håll! Acetylsalicylsyra i alltför stora doser är också rena mardrömmen. Så jag får vackert ta mina Panodil brus och Voltaren, de tål jag i alla fall.

Det som är bra att göra vid den här typen av inflammation är i alla fall att gå och stå, inte sitta mer än på speciellt sätt. I morgon ska sjukgymnasten prova akupunktur. Jag håller tummarna att det hjälper fort!


Ramona

"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook