Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 29 december 2009

Mia Eriksson blev Trixa Marklunds politiska projekt, därefter fick hon smak...för att ljuga och lögnerna fortsatte och fortsatte... Samtliga Mias böcker är byggda på ren lögn och att barnen växte upp i en djungel av lögner bekymrade henne föga.

Tack vare att svensk riksmedia i alla år höll Trixa bakom ryggen och fortsatte med det även efter att Monica Antonssons bok
Mia Sanningen om Gömda kom ut, efter Elisabeth Hermons: Vingklippt, den sanna historien om stiftelsen Paradiset , fortsatte Mia Eriksson att med hjälp av Aftonbladets journalist Kerstin Weigl att spotta ur sig Emma, Mias dotter, Mias Hemlighet och Mias systrar. Rena rama farsen!


Läs inte dessa vedervärdiga böcker! För varje gång du köper, eller lånar dessa böcker, inberäknat Gömda och Asyl, bidrar du till att ge två kvinnor mer uppmärksamhet och pengar än vad de någonsin borde ha förtjänat!Jag kallar inte Mia för en god mor, jag kallar henne för en elak häxa! För Trixa har jag inga ord som kan klä henne i den dräkt hon förtjänar.

Bara pengarna rullade in och Mia fick sitta med peruk och med ryggen mot kameran struntade hon fullständigt i konsekvenserna.


Om du tittar på filmen av som den fege och rövslickande Jonas Gummesson stoppade från att visas i TV4 inser du hur Mia sitter och ljuger som hästar skenar.
Vi är fortfarande mordhotade: säger fanskapet (ursäkta mitt hårda språk men jag är så arg på Trixa och Mia för dessa vedervärdiga lögner att jag gnisslar tänder) och mannen med de svarta ögonen (Osama från Oxelösund) är omgift och hans fru och barnen har också gömt sig för att de är rädda för honom.Om det hade funnits någon som helst ryggrad i TV4:s ledning skulle de omedelbart ha visat filmen nedan som bevisar att Trixa och Mia har ljugit ända sedan den första bokstaven trycktes i Gömda och även med den artikeln som Trixa fick sparken ( eller sa upp sig som Trixa själv påstår) i Expressen där hon hängde ut Elisabeth Hermons kvinnojour vid namn Trossen. Var det som tack för Mias hjälp i jobbet med att krossa Elisabeth Hermon som Trixa sedan tillsammans med Mia skrev ihop de lögnaktigaste böcker som någonsin legat på en bokhandels disk i Sverige och utomlands och påståtts vara sanning?

Dessutom anser sig TV4 att vara kanalen som bannlyser rasism det kan man inte tro på för en enda sekund när man ser på filmen och vet vad Trixa stått för i boken Gömda, ren rasism!

Jag känner en start vämjelse inför alla som ens kan komma att påstå att kvinnor alltigenom är goda och ömma mödrar! Hela Gömda-gate är mer bevis för att bevisa motsatsen än vad vilken åklagare som helst kan drömma om att få serverad!


Monica Antonssons bloggar berättar allt för den som vill veta! Filmen har redan klickats över 12 000 ggr.Mina deckare finns även som e-böcker på Sveriges samtliga bibliotek.

Näthandlarna med samtliga mina böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Har du redan gett ut en bok/böcker? Letar du efter böcker som inte finns hos de vanliga näthandlarna eller i bokhandeln? Då tycker jag att du ska kika in på den här sidan!
www.wikibook.se


Snart ska jag ha filat klart min årskrönika...
Ramona