Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 25 juni 2009

250 000 pocket Mord i Skärhamn är sålda!


Herregud är detta verkligen möjligt? 250 000 exemplar av Mord i Skärhamn i pocket sålda,och den kom ju ut i mars?

Nej, men vänta lite här... jag blev ju bara bjuden på en kopp kaffe av förlaget så det kan väl ändå inte vara sant.

Nä, självklart kan det inte vara sant, förlaget har ju bara satsat 250 kronor på reklam. Jag har ju inte varit med i någon morronsoffa. Inte heller har jag varit med i någon kvällstidning även om de läser min blogg. Visserligen har jag varit med i Sveriges Radio Göteborg och visst fick jag vara med i Göteborgs Postens Deckarkarta men SVT och Riksradion har inte hört av sig trots förlagets enträgna försök.

Nej, om sanningen ska fram så har förlaget bara sålt

150 000 exemplar av samtliga böcker eller var det 15 000? Äh, jag är så himla kass på siffror. Bättre att jag fortsätter skriva istället, det är ju tack och lov populärt bland mina läsare!

I vilket fall firar förlaget tre år i juli och det hade inte varit möjligt om inte läsarna hade blivit fler och fler. Tackar ödmjukast!


Nu sitter jag mitt i natten och skriver. Hunden ligger och flåsar vid mina fötter. Det är underbart tyst och jag har ro i min kropp. Fortsätter och skriver ett tag till...


Låna gärna böcker på biblioteken och mina finns även som talböcker om du är synskadad. Kanon! I pocket finns alla deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn + självbiografin som handlar om kampen i att bli med barn, Älskling, vi blir... från 39:-Hos bokhandlarna eller nätbokhandeln

Ha en härlig natt!

Ramona