Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 26 juli 2011

Hat ger näring till sjuka tankar.

Jag är en bokstavlig mördare. Allt mitt hat, mina besvikelser, min ångest och ilska skriver jag av mig. Det funkar!

Därmed har också mina deckare fått humoristiska inslag, som en del läsare inte tycks tåla alls.

Eftersom jag har ett eget förlag, där jag ger ut andras och mina böcker, får jag också nedsättande recensionsinlägg som handlar om just att jag ger ut böcker på eget förlag. Idag är det många författare och musiker som har egna utgivningar och det tycker jag är mycket kreativt och vågat. De som kritiserar mig med inriktning på förlaget ler jag åt. Det kan tyckas märkligt att jag gör det, men min terapi är redan uppnådd med varje bok jag lämnar ifrån mig till tryckeriet och då mår jag finfint.

Jag vet att hat är destruktivt och ger enbart näring till sjuka tankar, och jag har lyckats att förvandla min svarta själ till att lysa av stolthet och glädje.

Jag tror att alla människor på ett eller annat sätt söker något, kärlek, uppmärksamhet, trygghet, rikedom, berömmelse, erkännande eller vad det nu kan vara, men få uppnår sina drömmar. En del får sina liv förstörda av olika samhällsinstanser, skolor, myndigheter, läkare, poliser, åklagare, politiker eller journalister. På så sätt föds hatet och om det inte kan rättas till kan det gå riktigt illa.

Kan vi människor bättra oss? Kan vi sluta slåss? Kan vi sluta kriga? Kan vi sluta vara avundsamma? Tyvärr tror jag inte det. För många människor är gränsen redan nådd och till och med passerad. Skulle dessa kunna återbördas till en kärleksfull omgivning och därmed rehabiliteras? Säkerligen många! Men var finns finns det plats för de som inte har en kärleksfull omgivning? Just det! I grupper där hatet blir frukosten, lunchen och middagen som de behöver för att fortsätta näras av hat.

Ps. Är inte pocketomslaget till "Mord under Tjörn Runt" tufft? Mia Raunegger är kvinna bakom mästerverket! Ds.

Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel