Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 23 februari 2012

En tronarvinge, en prinsessa är född på denna dag!

Grattis! Stolta glada lyckliga föräldrar, som jag hoppas de flesta är när en ny människa får se dagens ljus!

Jag har aldrig gjort någon hemlighet av att vara rojalist, tvärtom. Jag älskar kungahus med historia och är stolt över det svenska. Republikaner pratar om att det är förlegat och odemokratiskt. Nä, säger jag, vårt kungahus är modernt och håller ihop Sveriges demokrati. Att välja en politisk president som valts ut av en elitisk klick i partiet, och där vi skattebetalare ska punga ut med hundratals miljoner varje gång det är val av en sådan, plus att den avgående presidenten ska försörjas i sin skuggtillvaro, är inget jag vill ha!

Jag är också oerhört stolt över att anomaR Förlag genom Svensk Damtidning har blivit (Hov) leverantör av den utsökta, humoristiska presentboken "Grattis, du ska bli pappa!" den enda bok en pappa (mamma) behöver enligt Pappa Magazine och även tidningen Amelia hade med boken i fjol i sin tidning som ett tips till blivande föräldrar.


Författaren till "Grattis, du ska bli pappa!" heter Magnus Reithner och de vackra roliga illustrationerna är Ralf Söderlind pappa till. Magnus Reithner har själv tre barn och fru, så han vet vad det vill säga med barn, omtumlande men också oändlig kärlek, som nu också kronprinsessparet kommer få ynnesten att uppleva!

Detta är den uppdaterade upplagan av boken som kommer den 30 mars!


Än en gång ett stort GRATTIS!


RamonaGrattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel