Senaste teve-intervjun 2015

lördag 13 juni 2009

Nu kan du lyssna på en bit av Dyrbar kärlek!Först av allt vill jag tacka Joakim för en obetalbar insats! Tack Jocke du är ett äss!

Nu är tekniken inlagd för att jag ska kunna läsa in mina egna böcker.

Just nu är jag alldeles yr i huvudet av allt nytt men förhoppningsvis ska jag lära mig. Om inte annat är Joakim bara tjugo minuter bort.

Om du klickar på bokomslaget kommer du via anomaR Förlags hemsida in på Nyheter och kan tanka hem mp3 länken.

Jag skulle bli mycket glad om du röstade på höger sida vad du tycker om kvaliteten.

Ha de gott!

Mina deckare finns som talböcker på biblioteken om du är synskadad. Självklart också i bokform.

Nu också i pocket i bokhandeln och på nätet från 39:-

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Släpp ut mer koldioxid! Jag fryser...Jag bara skojade! Men nog är det väl märkligt att det är femtio år sedan som vädret i västsverige var likadant som det varit de senaste dagarna?

Om det är så att växthusgaser höjer temperaturen begriper jag inte varför jag mitt i juni månad då det enligt almanackan ska vara sommar fryser som f-an!

Är bilden av en sandstrand, bad och värme ett minne blott? Är det kanske en ny istid på väg?

Det finns en bra grej med skitväder och det är böcker! Ligga och kura i sängen med chips och dip, gelehallon och en rolig, spännande och underhållande bok. Det är den enda fördelen med taskigt väder under semestern. Eller en sista minuten resa om man har råd!

Idag ska jag förhoppningsvis få hjälp med att starta upp att prata in min böcker. All utrustning är inköpt det som ska göras är att koppla in det på datorn. Om allt klaffar kommer jag lägga ut ett prov ikväll. Håll tummarna!

Det ska om inte annat bli jädrans kul att få pröva!

P.s Har du Göteborgs Posten kan du läsa mer om mina deckare i morgon söndag. GP har en "Deckarkarta" och det kanske skulle bli ett helt uppslag!D.s

Pocket? Mina deckare Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och självbiografin Älskling, vi blir... finns i pocket. Lyckohjulet även den deckare finns än så länge enbart i inbunden form.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha de gott och spänn upp paraplyt!

Ramona