Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 28 januari 2010

Besatt av jämlikhet och sex med barn?

Den pensionerade polischefen var besatt av jämlikhet och drack bara mjölk, säger Leif GW Persson.

Ja, en del får inte all modersmjölk som krävs, kanske man kan säga...

Jag är oerhört intresserad av vilka fler, högt uppsatta, män som det kan vara frågan om. Är rikedom av ondo? Är det så trist med högar av pengar att bara för att man kan, så gör man det mest förbjudna, våldtar barn?

Historien påminner mig om Yolanda, gör vad ni vill med henne men döda henne inte. En skräckhistoria från Holland, som berättar om hur en mor och far sålde sin dotter, Yolanda, till rika och högt uppsatta män i det lilla samhället, där det bland annat fanns en högt rankad polis, som hotade Yolanda med att säga: Jag är polischef och du kan inte göra något! I Yolandas fall blev det en annan polis som hjälpte henne och hennes bror ut ur deras helvete.

Jag läste boken och grät över den ondska och det vansinne som existerar bland människor. Med det som hittills kommit fram har vi kanske en liknande historia i Sverige. Om det visar sig att Göran Lindberg är skyldig kommer han att få tillbringa resten av sitt liv i en isoleringscell, om han vill leva. Det finns garanterat många kriminella fängelsekunder som mer än gärna gör köttfärs av honom. Lägst på brottskalan står pedofili tillsammans med incest. Ska bli mycket intressant att följa detta.REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Gå med i facket! Annars...


Måndagen den 25 januari hade Expressen/GT under Kultursidan en artikel av MarieLousie Samuelsson som handlade om att i sommar avskaffas kårobligatoriet på landets universitet och högskolor.

Det är säkert många som drar en lättnadens suck över att en onödig avgift försvinner samtidigt som en del är dösura! Alltså är allt som det ska vara.

Men i början av hennes artikel stod något som INTE är sant:
"Det sistnämnda en mindre lyckad analogi, eftersom ingen någonsin har tvingats vara med i LO, däremot har kårmedlemskap varit just obligatoriskt för studenter och medlemsavgifter har finansierat kårverksamheten." Slut citat

Jodå, jag blev faktiskt tvingad in i facket.
Året var 1976 och jag hade precis börjat arbeta som sjukvårdsbiträde, i poolen (betyder att du går på samma schema bredvid en fast anställd), på Vasa Sjukhus Medicin 3B. Ovanpå på min avdelning låg Medicin 3A, där arbetade en dito kille, som varje dag tjatade om att jag var osolidarisk, som inte ville gå med i facket. Jag snäste av honom med ord som: Har du inte jobb att göra? Jag har fullt upp som du kanske ser!

Men varje dag jag jobbade var han där och tjatade. En dag berättade mina arbetskamrater att det utlysts en ledig tjänst. Den vill vi att du ska söka, vilket jag gjorde. Vem kom på besök då tror du? Jodå, tjatige viktigpetter från facket som smilande berättade att: Den tjänsten kan du glömma! Men går du med i facket är det en annan sak. Mitt svar: Far åt helvete!

Mina arbetskamrater bad och bönade om att jag skulle ge mig. De ville ha mig kvar på avdelningen och till slut gav jag upp, gick med i facket, fick tjänsten och samtidigt blev jag av viktigpetter för gott!

Så kom inte och säg att man inte tvingades in i facket! Det är en lögn! Per automatik, på den tiden 1976, blev man också medlem i socialdemokratiska partiet. Inte att undra på att sossarna kunde kamma hem miljoner varje gång det var val. Facket öste ut pengar, mina pengar, och även statens pengar, mina pengar, östes ut till det socialdemokratiska partiet, efter antal medlemmar på listan och eftersom halva Sverige var tvångsanslutna blev det en jävla massa kosing till socialdemokraterna. Är det konstigt att jag inte röstar på dom?


REKLAM för mina böcker...

Här kan du köpa mina fyra pocket till ett pangerbjudande fyra pockets för 119:- inkl.frakt


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inbjuden till TV4, Malous Efter Tio den 30 mars!Och nej, det är inte jag utan Glenn Forrestgate som du kommer att få höra berätta om sin bok När mardrömmen blev sann. Om du klickar på bokomslaget kommer du till Adlibris, där du kan läsa mer. Klickar på någon av fotografierna kommer du till Glenns hemsida.
Det är så toppenroligt och det blir till att räkna ner dagarna fram till den 30 mars.
Hälsar Ramona