Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 12 mars 2014

Nazismen, fascismen, kommunismen, islamismen, rasismen kommer aldrig att försvinna!

Bilden föreställer:
"SS-Gruppenführer Haj Amin al-Husseini träffar Reichsführer-SS Heinrich Himmler 1943"

Hatet mot judar och kommunister förenade många arabiska ledare med Hitlers bödlar. Det hatet finns fortfarande kvar hos Hamaz, talibaner med flera islamistiska grupperingar som jag inte ens orkar räkna upp.

Här är en liten del av Wikipedias genomlysning av samarbetet med att utrota världens judar.

" Den 2 november 1943 skickade Reichsführer-SS Heinrich Himmler följande telegram till stormuftin, vilket kan vara belysande för hur den tyska ledningen värderade al-Husseini:[27]
"Till stormuftin: Den nationalsocialistiska rörelsen i Stor-Tyskland har, sedan starten, inskriven på dess flagg i kampen mot världens judar. Det har därför följt med särskild sympati kamp frihetsälskande araber, särskilt i Palestina, mot judiska inkräktare. I erkännandet av denna fiende och den gemensamma kampen mot den ligger fast grund av den naturliga allians som finns mellan den nationalsocialistiska Stortyskland och frihetsälskande muslimer i hela världen. I denna anda är jag skickar dig på årsdagen av den ökända Balfourdeklarationen mina hjärtliga hälsningar och önskningar för en framgångsrik strävan efter att kämpa tills den slutliga segern.
Reichsführer SS
Heinrich Himmler"
Det finns uppgifter som tyder på att om tyskarna skulle ha erövrat Kairo så hade man haft planer på att utrota dess judiska befolkning. Emellertid skall den tyske befälhavaren Erwin Rommel skarpt ha motsatt sig dessa planer, vilket medförde att den SS-officer som erhållit detta uppdrag, Walter Rauff, återvände till Tyskland med oförrättat värv.
Nyligen upptäckta dokument i tyska UD samt militärarkivet i Freiburg visar att nazisterna planerade en utrotning av de palestinska judarna vid en eventuell seger mot britterna i Egypten.[28] Det finns även uppgifter som indikerar att al-Husseini skulle ha erhållit kopior på ritningarna till Auschwitz, i syfte att kunna uppföra en snarlik anläggning, vilken avsågs lokaliseras till området kring Nablus i det brittiska Palestinamandatet. För detta ändamål avsåg man upprätta en särskild enhet inom SS benämnd "Einsatzkommando Ägypten", men vars verksamhet inte bara var avsedd att enbart beröra Egypten, utan även ändra områden i mellanöstern. Emellertid kom denna enhet aldrig att förverkligas, vilket troligen kan hänföras till att förutsättningarna för denna enhets verksamhet bortföll efter Slaget vid el-Alamein.I en bok som behandlar dokumenten drar författarna slutsatsen att Haj Amin al-Husseini var Tysklands viktigaste kollaboratör.[29][30]    " Slut citat.

Hela inlägget från Wikipedia hittas här.


I Sverige har lustigt nog de mest vänstervridna kommunisterna gjort något liknande genom att slå sig ihop med Hamasfolk som bor i Sverige. Hamas som i sina stadgar har: Utplåna Israel. Detta för att skrika och skandera mot nynazister. Det saknar fullständigt logik i min värld.

Allt dessa vänstergrupper ständigt återkommer till är att de vill få tyst på rasister och nynazister. Bra så långt är jag med. Men hur kan man då se Hamasfolket som sina vänner? Hur?

Den här filmen nedan är en fruktanvärd bild på hur kvinnor och även svarta män behandlas i Mellanöstern av de vidriga människo- och kvinnoföraktande islamisterna. Har du svårt för att se våld ska du inte titta på den! Detta händer dagligen världen över att kvinnor slås ihjäl, massakreras, förnedras, stenas, halshuggs och inte har en enda rättighet! Så galet så galet! Men alla dessa vansinnigheter som slutar med ändelsen -ismen kommer aldrig att försvinna. Jo, förresten om alla människor försvinner från planeten, då blir det inte bara frid på jorden utan också fred. För det farligaste däggdjuret på planeten är människan. Minns nu att jag varnade för filmen! Nessrriinn poetiska uppläsning är vacker men gör ont att höra.Den heter: Sharia Law - "She´s buried chest high" written and narrated by Nessrriinn... från Youtube.     )

Så här ser vår värld ut. Och vad gör vi åt det? Kan vi alla hjälpas åt? Personligen är jag medlem i Ecpat och i GAPF= Glöm aldrig Pela och Fadime. Kan du göra något? Även det minsta lilla engagemang är värt mycket. ♥ ♥ ♥

Ramona