Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 2 juni 2011

Mercedes- Benz, vilken service! 328 spänn efter verkstadsbesöket!

Min lilla merca A-classe är jag supernöjd med, och åker lydigt till varje service. Senaste servicen hände något i datasystemet. Alla nya bilar har numera dator.

Man stoppar in en sladd i bilen och ut kommer meter av papper som berättar om bilens "hälsotillstånd". Efter servicen fick jag upp två meddelanden på displayen. Fel på bromsarna och fel på kylarsystemet. Hjälp! Bromsklossarna var nyligen bytta och av kylsystemet begrep jag nada.

Tillbaka till där de utfört servicen. Men deras apparatur är inte fullt så avancerad, alltså marsch iväg till Sjölands bilservice! Vänligt bemötande är en underdrift. Orden är snarare fullkomlig service! Glada, vänliga och tillmötesgående. Jag lämnade in bilen en fredag morgon och fick samtal på eftermiddagen: Vi kan tyvärr inte hitta felet, men vi har en support som ska ta del av informationen. Vi vill inte att du ska åka i en bil som utan förvarning plötsligt står still.

På måndag eftermiddag kommer samtal: Vi har hittat felet, allt är under kontroll. Du kan hämta bilen. Kostnaden är 328:-!

Glad? Nä, hysteriskt lycklig faktiskt. Jag såg ett scenario på tusentals kronor och det blev billigare än när jag går på ICA! Nu kan jag lugnt stå i kö, utan att inbilla mig att kylaren ska bli en fontän. Och jag kan ställa mig på bromsen när som helst. Underbart!

Ha en skön fredag!

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel