Senaste teve-intervjun 2015

fredag 29 juli 2011

Ändhållplats Sverige, nu i min hand.

Nervositeten var gigantisk när vi satte oss i bilen och åkte till Kungälv, där förlaget har sitt lager. Jag stod och stirrade på pallen och skymtade boken.

När jag fick den i min hand började jag omedelbart titta på hur fotografierna tog sig ut. Skönt! Allt ok! Jag kunde andas ut!

Alla tankar som rullar runt, att mamma inte längre är med mig och att boken nu ska berätta vår och min historia.

Men oavsett alla tankar och känslor tror jag, att efter bokmässan och mitt seminarium kommer jag att få det jag så hett längtat efter, en känsla av ro.
Nu kommer trots allt en del av det roliga också, och det är att förlaget skickar ut recensions exemplar och för en gångs skull är förlaget ute i god tid:)

Jag är i alla fall helnöjd med hur boken har utformats och det kan jag tacka formgivare och designer Mia Raunegger, hon har gjort ett fantastiskt jobb!

RamonaHär kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel