Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 25 augusti 2015

Jag älskar Marcus Birro! Varför? Jo, för han vågar vara sig själv i ett land som inte längre "gillar" det.

Marcus är en man som gått igenom mycket i sitt än så länge korta liv. Han har varit en kämpe. Inte bara för sitt eget liv utan också för sina barn och numera före detta fru.

Att söka efter mening i sitt liv är inte alltid enkelt. Marcus som har skrivit mängder med mycket bra böcker, som han också blivit hyllad för, har också letat efter sitt liv.

Det är inte alla förunnat att hitta någon mening med livet, men om man gör det, oavsett vad det är så länge det inte skadar andra, är det okej tycker jag.

Jag minns när Marcus var sidekick till Lennart Ekdal på TV 4:s Kvällsöppet och gjorde en underbar insats. Så kom den dagen när Kristdemokraterna hade annonserat ut att de sökte en ny partiledare och Marcus gjorde misstaget, enligt de så kallade elitjournalisterna, att offentligt skicka in sin ansökan. Om det var på allvar, halvt på allvar eller ett skämt vet inte jag, men oavsett så blev han förlöjligad å det grövsta av sina så kallade "kolleger". Skunkar tycker jag!  

Efter det uttalandet blev ingenting sig likt för Marcus, som även var programledare i SR Karlavagnen och gjorde även där en fullkomligt lysande insats. Både min make och jag väntade ivrigt varje gång och lyssnade till slutet då vi visste att Marcus skulle läsa upp några väl valda ord som han skrivit. Åh, så bra det var!

Jag tycker att alla ska läsa det som Marcus skrivit som gästskribent i "Det goda samhället" för varje ord är ett svar på alla dessa fradgatuggande idioters förlöjligande av honom. Och jag säger bara en sak när det gäller alla dessa nyttiga idioter. "SKRATTAR BÄST SKRATTAR SIST"Ps. Min favoritkanal är Investigation Discovery med dokumentärer från USA, Kanada, Storbritannien och Australien, som från och med nästa vecka ska lansera en ny "SVENSK" brottsserie där herr Ekdal och en till ska hålla i programmet, och som dessutom har Aftonbladet som sponsor. Ska jag titta på det? NOT! Ds.  


Ramona