Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 22 december 2010

One-coms webbhotell angreps och min företagssida www.anomar-forlag.se blev ansedd som osäker webbplats! Nu är allt okej igen!

Tack Nicklas och Mia! (Mia är förlagets webbansvarige)

Ja, någon hade medvetet hackat in sig på One-coms webbhotell och lagt in en kod på mitt förlags hemsida. Varför? Ingen aning!

Men nu är koden borttagen!

Undrar just varför inte en del människor kan vara normala och sjysta, utan att förstöra för andra?

God Jul


Idag på morgonen ringde jag Microsofts kundtjänst, som inte visste hur det här hade gått till, men de har hört talas om att det hänt tidigare.

Jag har lämnat mina uppgifter via mejl och inväntar nu att det röda fälet och varningsskylten går upp i cyberspace!


Har Microsoft tomtar på loftet eller vill de tjäna pengar på oseriös marknadsföring?

De säljer något de kallar "Smartscreen filter" bara support kostar drygt 600 kronor i timmen!

Om man söker på "Google" på osäker webbplats kommer det upp olika förslag på vad det kan betyda, och i mitt fall är det en rosa skylt som framträder på förlagets hemsida, där det står att detta är en osäker webbplats!

Klickar du på frågan: Vad innebär det att en webbplats är blockerad och rödflaggad som en rapporterad och osäker webbplats?
Här kommer svaret:
En rapporterad osäker webbplats har blivit bekräftad av pålitliga källor som bedräglig eller innehållande länkar till skadlig programvara och rapporterad till Microsoft. Microsoft rekommenderar att du inte tillhandahåller någon information till sådana webbplatser.Lägg märke till ordet som är markerat! "Pålitliga källor" Då kan jag upplysa ansvariga på Microsoft att deras så kallade pålitliga källor verkar vara lika pålitliga som att tro att tomten verkligen existerar!

Frågan är om jag kan anmäla Microsoft för olaga intrång på en webbplats som ägs av One-com och som jag betalar för. Ska fundera på det! Kanske kan få skadestånd?

Alla som går in på http://www.anomar-forlag.se/ ska veta att det finns inget med den sidan, som jag har gjort, som gör den opålitlig! Det enda opålitliga i det här sammanhanget är Microsofts agerande.Ps. Visserligen finns det en person som inte tycks gilla mina böcker och mig, men jag har svårt att tro att denne någon till och med engagerar sig så till den milda grad att han/hon vill sabba för mitt förlag genom att anmäla förlagets webbsida. Fast man vet aldrig i dagens läge Ds. 

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Och så njuter vi av all fägring.

Fredslilja passar bra till jul och den vackra blomsteruppsättningen kommer från Hasses bokhandel i Lysekil.

Så här års översvämmas huset av all sköns blomster och det doftar hyacint. Jag älskar blommor de gör mig på gott humör!

Här är en liten (stor) krabat som också alltid får mig på gott humör.

Lina är en schäfer med näsa för delikatesser, ( mattes fel) och kan konsten att få mig att skratta, när jag helst av allt vill ryta.

Jag önskar Er alla en slapp och skön onsdag, och snälla, ta hand om varann och kör försiktigt!

RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook