Senaste teve-intervjun 2015

måndag 12 mars 2012

Jag är så tacksam för allt!

Idag var det sån där dag där jag tänkte efter... länge... om hur bra jag egentligen har det.

Visst, mina leder värker av livslång sjukdom, men vadå? Jag har också fått rynkor, gäddhäng och slapp hud över knäna och det är inte konstigt, jag är snart 56 år! Men när jag ser mig omkring, ser allt det vackra naturen ger mig, känner dofter av hav och tång på min promenad med Lina inser jag hur lyckligt lottad jag är.

I år firar min make och jag att vi varit tillsammans i 25 år. Jag firar min födelsedag med att släppa min 6:e deckare och därmed min 8:e bok.

Min första deckare Dyrbar kärlek håller på att översättas till engelska och därmed öppnas en ny värld, som bekant pratar fler människor det språket än svenska. Ja, idag var en sån där speciell dag. En sådan dag, när jag känner enorm tacksamhet över att få finnas till och bo i ett land där det inte krigas, inte styrs av en diktator, där jag kan äta mig mätt, känna trygghet och veta att om jag blir akut sjuk kan jag få hjälp, utan att jag har Visa guld.

Ramona


Ps. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook