Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 6 april 2011

Seminarium på Bok & Bibliotek 2011. Ett av dem är mitt!

Det är inte enkelt att få ett seminarium på Bok & Biblioteksmässan.

De får tusentals förfrågningar och du får skicka in en ansökan vad seminariet ska handla om, hur lång tid du önskar, vilken dag och om det är flera personer inblandade.

Sedan är det en nervös väntan...

Jag fick ett positivt svar!

Mitt seminarium ska handla om min självbiografi "Ändhållplats Sverige" och jag kommer att berätta valda delar ur boken. Eftersom temat i år på B & B är "Det tyska språket" och jag är tysktalande kommer en del av mitt seminarium att utföras på tyska. Detta för att jag antar att många av de som är intresserade kanske inte alltid är svenskspråkiga.
Dag och tid för seminariet är inte bestämt ännu.

Bilden ovan är ett av en mängd fotografier som tillsammans med dokument också finns presenterade i boken. Fotot är på min mamma när hon var cirka 3 år.

Jag har tidigare haft ett seminarium på B & B, då i samband med min självbiografi om ofrivillig barnlöshet "Äskling, vi blir inte med barn". Det var på cirka 25 minuter, och jag pladdrade på som en tokig, tycker jag att det känns som när jag hör det igen. Här kan du lyssna om du är intresserad.    Du klickar bara på länken "Ladda ner ljudklipp från Ramona Franssons seminarie på bokmässan 2008" och vips!

Jag ska redan nu så smått börja förbereda mig och den här gången ska det bli mycket bättre än senast!

Ramona"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook