Senaste teve-intervjun 2015

lördag 18 februari 2012

Nostalgi är en skön känsla...

 Detta är låten ur filmen "Heartburn" den svenska titeln var " I nöd och lust " med Jack Nicholson och Meryl Streep.

Filmen handlar om den världsberömda journalisten Washington Post Carl Bernstein ( han var en av journalisterna som avslöjade Nixon och skandalen kallades Watergate) och hans otrohetsaffär. Filmen bygger på Nora Ephrons bitterljuva storsäljande roman, hon är en känd matskribent, och hon hade tröttnat på att hennes man framställdes som en hjälte och ville berätta om en annan sida. Jag minns filmen än idag och den var jättebra... och titellåten är också en höjdare.

Nostalgi är inte dumt alls. Den gör mig glad och varm inombords! Och det är inte konstigt att den här låten har nio miljoner klick! Uuuuunderbar och jag ryyyser!


En alldeles fantastisk låt är också denna av Ace of Base, I always have I always will, som används av Fråga Doktorn i SVT och den är på min gubbes begäran också med i bloggen!
Ha det nostalgiskt gott!

Ramona
PS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel