Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 2 september 2009

Flärd, lyx och ett liv utan bekymmer. Är det skräp?Det finns bloggare som har ett enda budskap och det är flärd, lyx och ytlighet. Dit strömmar besökare om så bara för att spy galla över inläggen.

Varför är det så svårt att förstå hur människan fungerar? Är du till exempel mellan tjugo och tjugofem och sitter i en liten förortslägenhet, utan pengar, kanske med en snörvlande bebis som tar all din tid och lever på socialbidrag är flykten till en annan värld ett faktum.

Eller så kanske du är bitter över missade chanser i livet och över att inte du tillhör de utvalda som får inbjudningskort till glitterpartyn och skålar med champagne. Oavsett vilket finns det plats för alla typer av bloggar. Allt har sin tid och plats.

Ingen är ung för evigt, inte ens med den bästa av plastikkirurger. Njut av din tid i livet, gläds över andras framgång istället för att missunna. Du blir bara rynkig i förtid om du är sur och grinig.
Visst vore det väl alldeles fantastiskt att få vakna upp, kliva i poolen och vara miljonär. Men så ska du ha en poolskötare ( kanske ingen dum idé trots allt) någon som städar huset, elräkningen är en skräckhistoria varje månad. Dessutom ska du tjäna massor av pengar för att kunna behålla din höga standard. Jobbigt!

Att höja sin standard är ett nöje att sänka den en katastrof.Jaha och hur slutar det mesta som vi köpt dyrt? Just det, som skräp och avfall. Till och med vi själva!

Nej, var inte avundsjuk och sprid inte elaka kommentarer om du inte vågar stå för dem med ditt namn. Tänk på att ditt liv inte kommer i repris. Det är bara Rederiet som gör det, kommer i repris alltså!

Iskall hämnd ligger på 3:e plats på tio i topplistan som mest lånade e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se Tusen tack till alla som puttade in mig där. Mord i Skärhamn ligger på åttonde plats! Dyrbar kärlek nafsar listan i hasorna.


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare Magnus Engblom som är geniet. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Lev ett bra liv och försök inte leva andras utan ta vara på ditt eget!
Ramona