Senaste teve-intervjun 2015

fredag 15 maj 2009

Deckarförfattare med känsla för mord.: Ena handen samlar in till välgörenhet den andra snortar kokain?#links

Deckarförfattare med känsla för mord.: Ena handen samlar in till välgörenhet den andra snortar kokain?#links

Ena handen samlar in till välgörenhet den andra snortar kokain?


Vad är det egentligen för fel med en del kändisar? Varför är de så uttråkade alternativt stressade av sina liv att de måste knarka? Är de helt omedvetna hur kokain kommer till? Hört talas om landet Colombia? Landet som är störst i världen på att producera kokain. Vet de hur det ser ut bland befolkningen i Colombia. Vilket helvete poliserna har?


Verkar inte så när man läser på bloggar om de glittriga blöta festerna för innefolket. En del vältrar sig uppenbarligen i pengar och tristess.


Hur många av alla kändisar, som genom TV och Radio försöker få oss att skaffa fadderbarn, skänka pengar till UNICEF galan med flera galor, smyger ut på dass under reklampausen/efter jobbet och snortar?


Nu läste jag på Nyheter24 att en av våra mest kända sportsmän har tagits av polisen för knarkinnehav. Än så länge är han naturligtvis oskyldig, inget har bevisats eller erkänts. Den som däremot har erkänt är Ola Rapace, och han är arrogant som vanligt. Är Ola dum i huvudet eller låtsats han bara inte förstå. I Colombia mördas unga män och kvinnor enbart på grund av kokainet. För pengarna som en del dumma kändisar i Sverige lägger på kokain köps det vapen i mängder av milisen i Colombia.


Hur ska jag veta vilka kändisar som ska hyllas och vilka som ska ha en spark i baken samtidigt som de omedelbart ska tas hand om för avgiftning och vård. Nu får det jävlar i mig vara slut på knarkandet bland kändisarna. De är och förblir förebilder för våra unga och jag vill inte ha snortande gnälliga kändisar som tycker att det är sååå jobbigt att vara kändisar att de måste ha knark för att ta igen sig. Skärp er för helvete!Jag dricker gärna vin till maten, tar gärna en whiskey, eller konjak till kaffet, och det är lagliga produkter, än så länge!!!


Pocketdeckare? Från 39:- Mina senaste deckare Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och självbiografi, Älskling, vi blir... finns nu i pocket. Lyckohjulet min senaste deckare är inbunden. Besök din bokhandlare eller näthandlare:


Ha en skön fredagskväll!

Ramona

Jag fick en medalj för Göteborgsvarvet, utan att kuta.


I morgon springer c:a 50 000 glada halv och hel-amatörer och en del andra 21 km, så långt är Göteborgsvarvet.


Vädret ska bli strålande och när de kommer i mål står förhoppningsvis världens största orkester i form av ukulelespelare och möter dem. Över 500 ukulele-musiker har det sagts.
En av dessa ukulelespelare är konstnär och heter Ewa Leyman. Hon målar helt underbara tavlor från västkusten och mest från Fjällbacka där hon har sin atelje. Ovanför min säng hänger en av hennes tavlor.


Har jag sprungit Göteborgsvarvet eftersom jag fick en medalj? Nix! Jag arbetade som servitris på Stena Line, tror det var 1979, och kommittéen för Göteborgsvarvet varvade ner, på den tiden, genom att ha en slags konferens med middag och som avslutning groggbuffé. Det var populärt med groggbuffe.


Vi servitriser kutade ut och in i konferensrummet och fyllde på med groggvirke och ett och annat helrör. Resan tur och retur Göteborg- Fredrikshavn tar ungefär dryga sju timmar. Det blir en del sprit på de timmarna om man säger så.


Kommitteén var rejält runda under fötterna när färjan anlände till Göteborg vid 23.00 tiden och vi fick rejält med dricks, och som grädde på moset fick vi varsin medalj. De sluddrande farbröderna ansåg att vi "minsann" hade sprungit lika långt och lika bra under sju timmar därför var vi värda en medalj.


Dessvärre vet jag inte var jag lade medaljen. Ansåg kanske inte att den värvats på hederligt sätt och därmed fick den inte glassa på någon vägg. Men kul var det!
Har du tid och ork över efter loppet och kanske vill koppla av med en pocket, varför inte en av mina deckare. Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn eller självbiografin Älskling,vi blir... Besök din bokhandlare och näthandlare:
Ha de gott!
Ramona