Senaste teve-intervjun 2015

måndag 26 oktober 2009

Ramona Fransson tar ut skilsmässa!

Efter ett gräl av gigantiska mått har Ramona Fransson tröttnat på sin make Thommy och begär skilsmässa!

Så skulle en rubrik kunna se ut men då är den inte sann!

Nejdå, jag älskar min man innerligt men vi är oense om vilket omslag som är snyggast, fräckast och coolast till min femte deckare.

Så nu kära läsare hoppas jag på er hjälp! Rösta på den du tycker är fräckast, snyggast och coolast!

Mitt namn i kopparfärg eller i silver.

Gu, vad svårt det är!

Jag tackar på förhand för rösten.

Ha en måndag som blir som en måndag ska vara.
Ramona


Du kan ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay. Där finns deckarna Dyrbar kärlek , Iskall hämnd och Mord i Skärhamn.

En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.


Och eftersom många har mindre kulor i plånboken på grund av arbetslöshet är detta ett sätt att vara sjysst mot mina medmänniskor. I förlängningen hoppas jag att de som läst eller lyssnat på mina böcker och gillat dem, kanske när de får råd köper en av mina böcker i present till sin mamma/pappa eller kompis. Kallas win-win situation.

Mona Sahlin vill att Jan Guillou lägger korten på bordet!

Mona Sahlin vill veta sanningen om vad Sverre hade för sig mot socialdemokraterna under den tiden Sverre " trodde" att han skulle sätta dit KGB.

Ja, hur många tror på Jan Guillous utomordentligt löjliga bortförklaringar?

Dessutom verkar det inte som att Sverres "vänner" står i kö för att försvara honom.

Kanske har Sverres kamratliga sätt fått vännerna att hellre fly! .

Olof Palmes son Mårten kunde inte låta bli att le när han såg Expressens löpsedel. Förstår hur han känner det. Jag minns hur arrogant Sverre var gentemot Monica Antonsson och hennes bok Mia sanningen om Gömda, som slet kjolen av Sverres kollega Liza "Trixa" Marklund.

Nu står två av Sveriges en gång mest hyllade och respekterade författare/ journalister med nakna rumpor. Trixa hade betydligt fler "vänner" som tillät henne att ljuga och trixa sig runt. Men frågan är om Trixa och hennes vänner vågar sig på att försvara en ny uppenbar "Kejsaren är naken"?

Som sagt: Människor som du trampar på din väg uppåt är människorna du möter på vägen ner.

Tänka sig att sanningen krälar fram under stenarna även om man inte lyfter dem...Vill du läsa mina böcker som e-böcker kan göra det gratis på alla bibliotek i Sverige. Naturligtvis finns de flesta böckerna som inbundna och pocket.


Du kan till och med att ladda ner dem GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay. Där finns deckarna Dyrbar kärlek , Iskall hämnd och Mord i Skärhamn.

En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.


Och eftersom många har mindre kulor i plånboken på grund av arbetslöshet är detta ett sätt att vara sjysst mot mina medmänniskor. I förlängningen hoppas jag att de som läst eller lyssnat på mina böcker och gillat dem, kanske när de får råd köper en av mina böcker i present till sin mamma/pappa eller kompis. Kallas win-win situation.Så var det måndag igen!

Ha de!

Ramona