Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 19 november 2009

Att beklaga sig över Gekås och kalla folket efterblivet...Dokusåpan Gekås Ullared har blivit superpoppis!

Igår i Kvällsöppet med Ekdal och Marcus Birro klagade den senare över att det är ett ställe för efterblivna. De går i skitiga träningsoveraller och står i kö i timmar. Det känns efterblivet, sa Marcus.

Ovanstående bild har jag tagit från Gekås hemsida och det ska bara säga: Ta genast fram den VD som INTE skulle vilja ha den här Kö-barometern utanför sin affär!

Jag har också varit och handlat på Gekås i Ullared och vad tycker jag om det? Görkul! Helt hysteriskt mycket prylar, kläder, grejer, massor av grejer, hur kul och billigt som helst.

Naturligtvis kan inte Marcus Birro, Ekdal, Liza Marklund, Jan Guillou, Amelia Adamo, Maria Schottenius, Petra Aschberg, Anna-Clara Wellander med flera media chefer och chefredaktörer med exklusiva modetidningar som räknas till den innersta kretsen av media och modemaffian platsa i ett varuhus för vanligt hederligt folk. Det fattar jag också!

I varuhuset finns inte "fina kulturella " författare representerade men vad ska vi med dem till? Vill vi vanliga bonnläppar ha en finkulturell bok hittar vi säkert affären som säljer dem.

Till alla som tittar på programmet och till alla som shoppar på Gekås i Ullared säger jag bara go for it and have fun! Och det är precis vad man har där, roligt som fan!
Ha de shoppa gott!
RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!