Senaste teve-intervjun 2015

fredag 26 februari 2010

Få många "nupp"om dagen? Inga problem, sätt på "sekt"-prästkragen!


I USA, och i säkerligen fler länder som t.ex. i Sverige, dyker det då och då upp nya "Messias".

Ingen har väl glömt Knutby-pastor Helge. En karismatisk, sextokig pastor.

I dessa sekter är alltid sex (kallas kärlek i dessa kretsar),som står högst på listan.

Kvinnor, lämnar sina äkta män och vill inget hellre än att bli påsatta av dessa så kallade guds-män, som gömmer sig bakom korset och har ett enda mål framför sig, makt och sex!

Igår tittade jag på TV4 Fakta, programmet om Wayne Bent, som kallade sig Michael Travesser, från sekten "Strong city". Han stod anklagad för att berört två unga flickor, döttrar till kvinnor som han nuppade, på ett opassande sätt.

Eftersom juryn inte visste att han redan nuppat med ett flertal kvinnor, och även stulit oskulder under falskt flagg, dömde de honom på tre av fyra punkter. Innan domen påstod Wayne (Messias) att han skulle svälta sig till döds i fängelset, men han har ändrat sig. Han överklagar domen, som vilken världsmedborgare som helst! Gud kanske har strukit Wayne från sin lista?

Prudence levde i sekten i femton år, hennes föräldrar och syster är kvar, själv är hon fri idag och berättar om det på sin blogg. Intressant läsning.

Vad är det som får äkta makar med barn att följa en enda person, oftast en man, även om det i Knutby också fanns (finns?) Åsa Waldau, som kallades sig kristi brud. Vad är det som gör att de släpper allt förnuft, eget tänkande och lägger det i andras händer? Minns barnflickan.

För mig är dessa personer ulvar i fårakläder, de suger ut, manipulerar, utnyttjar och krossar det egna tänkandet i ett enda avseende, att få äga andra människors tankar och spela sina musikstycken på deras kroppar.

Kommer detta någonsin att upphöra? Nej, det tror jag inte, människan är alldeles för villig och sökande, därmed också svag när dessa ulliga, gulliga får, med reptilögon, närmar sig sina offer och hugger.

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Kanonpriser! Passa på!