Senaste teve-intervjun 2015

fredag 5 december 2014

En miljon hade förlaget tänkt att satsa på reklam för "Korsfäst på Klädesholmen"!

Åh, vad roligt att det ska satsas!

Jag menar ... allvarligt talat ... visst kan man satsa på både ditten och datten och reklam är ju alltid det bästa för att få fram sitt budskap.

Samma med alla vallöften:

Är inte det här ett bra valtal? :

"Vi vill sänka skatten för de lågavlönande och fattigpensionärerna! Vi vill minska grupperna inom förskolan! Vi vill ge 100 miljoner till högre löner och utbildning för universitetslärare! Vi vill bygga minst 100 000 bostäder om året! Vi vill förbättra tågtrafiken! Vi vill förbättra vägarna! Vi vill förbättra vården! Vi vill ha fler händer inom vården! Bla ... bla ... bla ... bla ..

Finns det någon som på riktigt säger "NEEJ" det här vill vi inte ha! Hahahahaha ...

Nej, just det, men det finns en väldigt STOR HAKE, som alla tycks ha glömt bort. Jaha ... vad kan det vara tro? Jo ... här kommer det: NÅGON SKA BETALA KALASET! DET MÅSTE FINNAS TILLRÄCKLIGT MED PENGAR I STATENS KISTA FÖR ALLA UTGIFTER!

Nä ... så det blir ingen miljon kronor för reklam för "Korsfäst på Klädesholmen" för om man inte har dessa pengar så kan man faktiskt inte spendera dem! Inte så väldans svår matematik ... eller borde inte vara i fall.

Och säg så här: Även om nu förlaget har en miljon i kassan så finns det ju annat löpande som ska betalas och då kan man inte bränna hela kassan och kuta till banken och bara låna å låna varje gång det blir ebb i kassan. Röda siffror i redovisningen är aldrig bra ... och ju längre tid de röda siffrorna ligger där och skvalpar desto större blir skulden och till sist så sjunker skeppet!

Ha en trevlig helg!

Och ska du nu nödvändigtvis köpa en av mina deckare i julklapp till någon ... så gör det! Eller är du kanske en ljudboksfantast? Då ska du bli medlem i Storytel och lyssna på inte bara mina böcker utan du har tusentals underbara ljudböcker att välja mellan.

Här kan du se vilka böckerna är och vad de handlar om!
Ramona


Ps. Tack Clas Lundkvist! Ds.