Senaste teve-intervjun 2015

söndag 25 april 2010

Oliver Cabrera är min kusin, men det betyder inte att jag vet något om hans jobb som fotbollsagent.


Oliver Cabrera anklagas av ? för att ha försökt lura en stjärnfotbollspelare att skriva på ett slavkontrakt. Om det vet jag ingenting, men även om jag visste något skulle jag inte skriva om det!

Vad som är lite kul är att jag minns hur det var när Oliver och mina andra kusiner var barn. Vi hade det tufft och därför är det jättekul att se att det går så bra för Oliver.

Jag ska ärligt säga att jag har svårt att se Oliver som en fifflare. Han var redan ärlig som barn. Snäll och tålmodig. Inte alls gapig, arg eller trotsigare än andra barn.

Men jag kan tänka mig att inom fotbollen är det mycket som handlar om pengar och då menar jag högar av dem. Alla vet att Zlatan är stormrik, men ingen vet hur stormrik.

Både pojkar och flickor som älskar fotboll drömmer kanske om en plats i ett världslag och storkovan. Samtidigt finns det agenter som förmedlar, kollar in de bästa och kanske hittar ett guldkorn. Agenterna tar också en stor plats i en okänd drömmande fotbollspelare som vill bli känd. Jag ser det litegrann som när det gäller agenter inom litteraturen. Camilla Läckberg hittade Nordins Agency och genom dem öppnades dörrar som varit stängda för henne. Därför kostar agentens tjänster.

Jag ska följa den här thrillern med Oliver och jag kommer säkert att få veta mer, som jag inte tänker berätta ett enda ord om så länge som inte Oliver godkänner det. Anledning? Tja, det är lite svårt att lita på en viss sorts journalister. De kan bara inte hålla sig när de vädrar sensation, även om det inte håller hela vägen. Men kan man skapa feta rubriker som säljer lösnummer och får folk att titta mer TV med reklam, ja då gör man det!

buena suerte Oliver!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

Prinsessan Madeleine gör helt rätt!

Prinsessan Madeleine är inte vem som helst, utan en representant för Sverige. Hon är dessutom en kvinna många har som förebild.

Jag är för monarkin och vill inte ens tänka tanken att se en så kallad demokratisk vald president. Varför säger jag "så kallad"? Det beror på att det är inte du och jag som kan föreslå namnet på en blivande president, utan det blir en klick politiker, som kommer att bestämma vem som ska få kandidera. Föreställ dig Mona Sahlin som president! Vilken rysare, eller Fredrik Reineldt med fru och barn. Eller tänk dig någon som Göran Hägg. Hjälp!

(Bild Prinsessan Madeleine Aftonbladet)

Nej tack, jag vill ha ett kungahus med historia inte en president med historier!

Prinsessan Madeleine var 19 år när hon blev ihop med Jonas! Vilka livserfarenheter har man som nittonåring? En del 19 åringar har kanske en hel del, men det är stor skillnad på att träffa sin tilltänkta i tonåren, än att mötas i 30 års åldern.
Framförallt kan inte Madeleine ha en trolovad som inte klarar av att ha snorren i brallan när det krävs. Kronprinsessan Viktoria har tillsammans med Daniel Westling visat vad kärlek betyder, det kommer garanterat Madeleine också förstå om något år.

Jonas Bergström kommer inte längre att slinka in bakvägen på Stureplan, komma till dukat bord och vara VIP-gäst. Det kommer han säkert att sakna. Inbjudningskortet till bröllopet mellan Viktoria och Daniel lär han inte heller behöva längre.

Jag är övertygad om att Madeleine kommer att hitta en ny kärlek, att kungafamiljen och vännerna finns till för henne när helst hon behöver dem.

Framförallt tycker jag att det var rätt att bryta förlovningen, man måste ha förtroende för personen som man tänker dela resten av sitt liv med!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

Sven Wollter är mysig att lyssna på om lördagskvällarna. Jag minns när han blev blåst av Bert Karlsson i Blåsningen...


Bert Karlsson ville vara med i en teater eller film som Wollter höll på med, tror jag. Och för att övertyga Wollter om sina skådespelartalanger påstod Bert att han varit med i en av James Bond-filmerna, vilket Wollter hade svårt att tro på. Men Bert hade med sig ett VHS band (tror jag) och visade en snutt på filmen och mycket riktigt kom Bert inklampande tillsammans med James Bond.

Sven Wollter spärrade upp ögonen och trodde på vad han såg. Teknik har aldrig varit hans starka sida. ( Inte min heller). Han blev rejält blåst i alla fall.

I P4 på lördagskvällarna brukar Wollter bjuda in gäster och för de mesta är de intressanta att lyssna på. Framförallt tycker jag att Wollter har en helt underbar radioröst. Han har också en god vän som han ringer upp i slutet av programmet, men honom upplever jag som aningen tjatig. Vännen, vars namn jag uppenbarligen förträngt, bor visst på Tjörn eller om det är Orust. Men det hjälper inte, han är likförbannat tjatig! Förutom en gudomlig radioröst har jag alltid älskat Wollter som skådespelare och karln är fortfarande aktiv vid 70 års ålder. Bara en sån sak!

(Sven Wollter, Pressens Bild)

Vad jag däremot aldrig har begripit är hur Wollter kan vara KPML:r. Det övegår min förnuftsuppfattning. Men en dag kanske Wollter vill berätta på en av sina lördagskvällar vad han ser i förkortningen, Kommunistiska Partiet Marxist Leninisterna revolution, KPML:r! Är revolution verkligen något att sträva efter?

Som sagt människan, skådespelaren och konstnären Sven Wollter är en mycket fascinerande människa.

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på