Senaste teve-intervjun 2015

söndag 13 september 2009

Stieg Larsson och Eva Gabrielsson= SANT

Från början hade jag tänkt att någon gång, bara jag får tid över ska jag på ett eller annat sätt skaffa mig trilogin skriven av Stieg Larsson.

Nu mår jag illa varje gång jag ser böckerna, hör talas om filmerna och att TV-radio, tidningar tar upp dem i reklamsyfte.

Jag mår illa och blir så förbannad att jag får ont i magen.


Bilden på Eva Gabrielsson kommer från
Expressen och tagen av Thomas Engström. Klicka på bilden och du kommer till intervjun med Eva Gabrielsson.


Att som Eva Gabrielsson som var Stieg Larsson älskarinna, livskamrat och bollplank och detta i 32 år, inte får ta del av sin älskades och även sitt eget verk är inte bara fruktansvärt kränkande gentemot Eva utan också omänskligt hänsynslöst.

Pappan till Stieg Larsson, Erland Larsson och brodern Joachim, har laglig rätt till arvet på grund av att Eva och Stieg aldrig var gifta. Anledningen var att Stieg stod på nazisternas dödslista. Vid ett tillfälle 1999 sprängdes en bil i den satt
journalisterna Peter Karlssons och Katarina Larssons bil i Nacka.
Peter Karlsson fick svåra ryggskador och men för livet...

Norstedts som ägs av KF (Kooperativa förbundet, (gamla Konsum) hade kontrakt med Stieg om böckerna och där kan det inte ens ha varit på tapeten att dela Stiegs arv med Eva. Där är det dollartecken som råder...

Vad förvandlade pappa Erland och brodern Joachim till pengakåta vildsvin? Om det finns en fjärde bok, som Eva har i sin ägo behöver hon inte ge ifrån sig den. Den är hennes. Kontraktet med Norstedts kan knappast gälla en ofärdig bok som de inte ens visste fanns.

Så Eva läser du detta, tillåt mitt förlag ge ut den fjärde boken och du ska bestämma om allt! Det är din mänskliga rättighet efter att ha levt 32 år tillsammans med Stieg, där ni har varit varandras stöttepelare och älskande.

Till den dagen kommer där Eva Gabrielsson får ta del av arvet efter sin livskamrat Stieg Larsson, fram till den dagen kommer jag inte lägga ut en enda krona som går ner i fickorna på pappa Erland, Joachim, Norstedts och filmbolaget Yellow birds! Jag klarar inte av att se ett sådant komplett avsaknande av empati och medmänsklighet. Jag klarar det bara inte!


Nu har Mord i Skärhamn gått förbi Iskall hämnd och ligger på en 4:e plats på tio i topplistan som mest lånade e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se Tusen miljoners tack till alla som puttade in mig där.

Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en omtänksam och fantastiskt personlighet som heter Magnus Engblom som är ett geni. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Är girighet att betraktas som sjukdom? Nej, som vansinne!

Ramona