Senaste teve-intervjun 2015

söndag 15 juli 2018

Rasist! Nazzesvin! Du borde läggas in på psykhem osv ... är vad som skrivits på min Facebook sida under de senaste dagarna

Fotograf Eva-Marie Olsson. Taget på Södra Förstadsgatan i Malmö den 23/9 2012
för en demonstration mot att någon/några i Kanada producerat en film om deras
profet Muhammed. Tåget var uppdelat att männen gick först och därefter kom
kvinnorna sist. 
När man som jag och många med mig kritiserar Islam blir kolossalt många kränkta.

Så kränkta att de nästan går av på mitten, och de kräks upp så många invektiv att de blir som galna.

Vad är Islam? En fredens religion? Nej, inte som jag ser det.
Om det vore en toppenbra religion borde länder som styrs med Islam vara framgångsrika och deras invånare borde vara med i Nobels prisutdelningar varje år.


Men så är det inte eftersom Islam styr människors handlande dygnet runt.
Det finns inte utrymme för att ägna sig åt vetenskapen och fakta. Koranen är det viktigaste av allt som barn ska rabbla fram och baklänges.

Med en massinvandring av radikala muslimer och även islamister och jihadister, som hitintills gett oss två självmordsbombare, där oskyldiga liv togs av dessa, har vi också fått ett helt nytt Sverige.

Kommer många, inklusive jag själv, att stanna i det här landet? Det beror på valet i höst och vad som kommer utifrån det. Men blir det ingen förbättring tror jag många, många lämnar Sverige.

Framförallt de som kom som arbetsinvandrare på 1950-60-70 talet från Ungern, Tjeckoslovakien, som nu är uppdelat i Slovenien och Tjeckien, Grekland och andra Europeiska länder. För många av dem har Sverige blivit ett mycket otryggt land.

De forna kommunistländerna, som under lång tid ockuperades av forna Sovjetunionen, har idag en mycket strikt invandring och även en stentuff hållning mot de asylsökande.
Allt i motsats till Sverige som inte ens kräver säkra identitetshandlingar, och resultatet av denna slappa hantering har vi sett i åtskilliga år, och det har också andra länder gjort och lärt sig läxan.


Arbetskraftsinvandrarna, däribland min mor och far, integrerade sig och arbetade och slet hårt och var till stor hjälp med att bygga upp ett bra Sverige. Alla dessa inklusive svenskarna kan nu se hur Sverige blivit ett delat land och är otryggt.

Många av de människor som kom för tjugo och trettio år sedan har inte varit lika pigga på att integrera sig och inte heller deras barn som vuxit upp och håller på att växa upp.

Det finns flera utmärkta böcker som jag varmt rekommenderar i ämnet Islam, invandring och det politiskt korrekta vansinnet:

Lars Åberg  Framtidsstaden; om Sverige imorgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?

Mohamed Omar   Münchhausen och Muhammed   ( Mohamed har numera bytt namn till Eddie Råbock, som är hans mammas efternamn)

Nima Gholam ali Pour              Allah bestämmer inte i Sverige

Tino Sanandaij                           Massutmaning

Jens Ganman och Mustafa Panshiri           Det lilla landet som kunde

Katerina Janouch                         Bilden av Sverige: en personlig resa

Nalin Pekgul                           Jag är ju svensk

Hanna Gadban                       Min  Jihad

Hege Storhaug                        Landsplågan Islam

Lars Hedegaard                      Muhammeds Flickor



Och det finns ett otal böcker som är värda att läsa om man vill veta vad som pågår. Att läsa DN, Expressen, Aftonbladet med flera main stream media ger bara delar av sanningen och ibland ren lögn, och för att veta mer bör man vända sig till alternativ media och andra bra bloggar som Ledarsidorna, Julia Caesar, Rebecca Weidmo Uvell, Katerinas Magasin och sist men inte minst Merit Wagers blogg.

Jag är också med i grupper på Facebook som jag tycker är bra och där jag får veta mycket som inte kommer ut i msm. Många har lagt in mig i grupper som jag inte ens vet vad de heter, men dessa nedan har jag valt själv.

Stå upp för Sverige ( utan markström)
Stå upp för Katerina Janouch
Svenskar som stödjer Israel


Nå vad fick dessa hatare och lättkränkta människor på Facebook att gå i taket? Jo dels en bild på tre kvinnor i Stockholms tunnelbana iklädda västar med texten "Trafikinformation" och deras klädsel är vad radikala muslimer har på sig, oavsett hur kränkta och ovetande andra är och påstår motsatsen.

En vanlig muslim ser ut så här:

Hon heter Raheel Raza, sunnimuslim, medlem i Clarion project, bor i Kanada och kämpar mot radikal Islam och om du är intresserad av vad hon har att säga går du ut på Youtube och slår hennes namn.
Det finns mängder med intressanta och lärorika föreläsningar av henne.
Även Aayan Hirsi Ali är en stark och modig kvinna som ifrågasätter Islam och fick fly Holland på grund av det. Nu bor hon i USA men har också livvakter.  

Ingen, vare sig man eller kvinna, som kritiserar Islam kan bo i ett land som är islamistiskt. Säger inte det allt?


Och den här bilden lade jag ut på Facebook med texten:

Dessa radikala muslimer kör lokalbussarna i Göteborg och jag vägrar att åka med dem.
Jag kräver att i ett sekulariserat och västerländskt land ska jag slippa pådyvlas religiösa inslag i min vardag.

Dessa religiösa utstyrslar tas inte på frivilligt, men däremot är det tillåtet att ta av dem innanför hemmets fyra väggar så länge inga främmande män är på besök.

Det anser jag sjukt och inte friskt i ett land som Sverige. I Iran slåss kvinnor för att slippa dessa religiösa svepningar och männen står på deras sida.
Här i Sverige är det tvärtom.
Här slåss "svenska" kvinnor för att de ska fortsätta förtryckas.

På grund av de vidriga kommentarerna på Facebook har jag nu beslutat mig för att enbart dela mina inlägg för vänner. Och märker jag att jag har falska vänner åker de ut och blockas.

Jag har ingen lust att ägna min tid åt de som hatar och försvarar förtryck. Jag vill dela min tid med människor som berikar mitt liv och inte de som snor min tid till trams.
Hela dagen idag har jag nämligen ägnat mig åt att blocka och ta bort vidriga kommentarer och nej, jag har inte tagit skärmdumpar och inte heller anmält de lättkränkta personerna. Helt onödigt. De vet vad de är och hur de beter sig. Jag vet också, och därmed är de väck från min Facebook sida.
Jag ångrade mig. Nu såg jag ytterligare kommentarer och dem tog jag foto på. Det kan vara bra att föreviga dem så ni vet att det är sant.





Här kan du som vill se hur några av Europas städer såg ut 1960 innan Islam drog in som ett åskväder och hur det såg ut 2010 efter Islams massintåg.

 

Amsterdam


Stockholm 

Paris 

Birmingham



Ps. Vad dessa hatare också försökte sig på var att skriva meddelanden till förlaget, som de inte begriper är mitt, att de skulle kasta ut mig som författare. Och också skulle de minsann skriva till Adlibris och Bokus och berätta vilket rassesvin och nazzesvin jag är. Jodå dessa hatare är allt fina medmänniskor. Att radikala muslimer och nazister har samma agenda är något de helt glömt bort att berätta. Och att jag råkar vara judinna även om jag är ateist, har de naturligtvis inte heller en aning om. Ds. 

Ramona