Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 16 september 2010

Anna Sjödin innehar en rektortjänst. Hur gick det till?

Anna Sjödin är född 1976 och uppvuxen utanför Enköping och under sin ungdomstid spelade hon rugby och basket och 1994 deltog hon i fyra landskamper för Sverige. Efter gymnasietiden arbetade hon ett år på ett vårdhem i England och därefter även en tid på Kibbutz i Israel. När hon kom hem gick hon vid 19 års ålder med i SSU. I slutet av 1990 talet flyttade hon till Umeå för att studera till socionom.


På bilden hälsar Bertil Holmberg Ordförande i landstingsfullmäktige (S) Anna Sjödin välkommen till jobbet 2008 som rektor till Vindelns folkhögskola.

 Hon blev distriktsordförande för SSU i Västerbotten och invaldes 2001 till SSU:s förbundsstyrelse. Innan hon blev vald till ordförande arbetade hon på ett skyddsboende för hotade kvinnor.

Anna Sjödin blev rubrikernas kvinna när hon hamnade i ett krogbråk, som slutade med att Anna Sjödin dömdes till 120 dagsböter á 300 kronor och 5 500 kronor i skadestånd till vakten för sveda och värk. Anna Sjödin har hela tiden hävdat att hon varit oskyldig.


Sambo till Anna Sjödin heter Thomas Hartman som också han är svensk socialdemokratisk politiker. Han är också landstings- och regionpolitiker i Västerbotten.

I Västerbotten finns det åtta stycken rektorer med månadslöner mellan 28.000- 57.999 och jag undrar vilken lön Anna Sjödin har fått. Någon som vet?

Jag skulle också gärna vilja veta om tjänsten som rektor utlystes för alla och envar. Nån som vet?

I det här fallet känner jag det som om Anna Sjödins sambo Thomas Hartman har haft stor påverkan på att sambon fick jobbet. Är jag ute och reser? Kan någon berätta att jag har fel?

Rätt partibok i handen, är det svaret?

Ett tillägg sedan inlägget är den här sidan som enbart handlar om Thomas Hartman, jag vet inte vem som ligger bakom, men om det som skrivs om Thomas Hartman är sant undrar jag varför Hartman beter sig som han gör.  

Ramona

Bara tre månader kvar till Lucia? Jaså, det har du inte tänkt på! Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON