Senaste teve-intervjun 2015

söndag 27 februari 2011

Varför ska livet vara svårt?

Ibland funderar jag över varför livet måste vara så tufft och orättvist. Inte för att jag får svar, jag vet att det inte finns några vettiga svar.

Även om jag hade varit troende, har jag svårt för att se det vettiga i att ett litet barn blir skändat och mördat. Eller att barn överhuvudtaget ska lida i en värld, där det finns mat till alla om man fördelade överflödet från andra länder.

Ibland har jag helt enkelt bara svårt att acceptera lidandet som finns, även om också lidandet i sig har olika grader på skalan.

Det dummaste är att man inte uppskattar de gånger som man verkligen mår bra, inte tar tillvara de stunder som ger lycka, utan bara sväljer dem som om de vore det naturligaste i världen. Eller så kanske det också är bra, att man inte tänker efter för mycket. Ja, egentligen vet jag inte vad som är bäst, att inte veta varför eller inte ens bry sig om varför.

Ramona"Grattis, du ska bli pappa" kan förbeställas! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook