Senaste teve-intervjun 2015

lördag 21 januari 2012

Bra retorik är inte lika med bra politik!

Alla har berömt Håkan Juholt för en fantastisk retorik och visst håller jag med. Men det är inte alls samma sak som bra och fantastisk politik.

Hur man lägger upp en bra föreställning handlar också om hur man beter sig vid sidan av talarstolen och där har Juholt mycket kvar att lära.

Man pratar inte om att mobbing är fult och mobbar andra. Man säger inte att man vill värna om sjuka och fattiga samtidigt som man inte betalar sin egen hyra trots ett skyhögt arvode!

Många säger att sossarna har problem med att vara i opposition efter dryga femtio år vid makten med ett första avbrott 1976, då en av S-kvinnorna upplevde maktskiftet som en statskupp! Så är det säkert. Det som idag saknas är en politik som fungerar i praktiken.

Drömmar och förhoppningar, hur man vill att människor ska leva är långt ifrån hur det ser ut. Självklart ska man kunna drömma, men det är vad som finns i kylskåpet till middag som är verklighet för en majoritet.

I vilket fall som helst kommer en ny partiledare inte krönas lika inhägnat som Juholt. Nu är det nog dags att vara öppnare i budgivningen. Världen är en ny plats och med det krävs en ny politik och den bör vara transparent inte bara för de socialdemokratiska anhängarna, utan också för de som inte vet vilket parti de ska rösta på.

Vad som sägs om en socialdemokratisk partiledare i klänning med vassa klor?PS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta till 59:- på Adlibris! DS.


Ramona


Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel