Senaste teve-intervjun 2015

söndag 4 oktober 2009

Jaha, så var bron över bron klar. Va snopet!

Jaha, så var bron över bron klar. Men vad snopen jag blev! Jag trodde att de skulle bygga bron över den stora delen.

I vilket fall ser det läskigt ut men eftersom en stor tankbil och ett husvagnsekipage möttes och klarade sig över till vardera andra sidan funkar det nog bra.
Ska bli intressant om de flyttar extra-bron längre ut efter tag eller om detta är den enda förändringen de behöver för att färdigställa bro-arbetet.Som de blåste idag! Här är dagens bild av vår vackra bro som är vackert upplyst när det är mörkt. När jag ser hur vacker den är har jag svårt att förstå att den gamla bron en gång gick i två delar och många miste sina liv. Det är en overklig känsla.

Den där stormen som det varnades för kom i alla fall aldrig på besök till oss.

Ha en skön söndag!
Ramona
Gillar du deckare och i form av ljudböcker? Då finns debutdeckaren Dyrbar kärlek och nu också tredje deckaren Mord i Skärhamn utlagda med Iskall hämnd på The Pirate Bay och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

NU FINNS ÄVEN LYCKOHJULET SOM E-BOK, KOLLA http://www.elib.se/