Senaste teve-intervjun 2015

måndag 4 januari 2010

Leif GW Persson är en tragisk person

En journalist har anmält SVT:s program: Stjärnorna på Slottet till Granskningsnämnden. Avsnittet som är anmält handlar om när Björn Ranelid fick möjligheten att berätta hur han blivit behandlad av vissa bland dem "professorn" GW.

Istället för att vara en hygglig och anständig människa och be om ursäkt sätter sig GW på höga hästar och säger enligt Expressen: Han ( Björn Ranelid) är sjuk i huvudet!

Om det är någon som kan klistra det epitetet på sig själv så är det GW. Han är pompös, självgod och kan inte ens skriva... än mindre lösa brott.

Att få en professur av gamla avdankande sossar, som han klappat medhårs är ingen bedrift, det är löjeväckande. Det finns säkert poliser som klappar GW medhårs med sikte på högre tjänster, men de riktiga poliserna, som tycker att GW är ett stort skämt, är många fler än de två poliser som GW gestaltar som idioter i sina deckare.

Linda Skugge ligger lågt, inga kommentarer säger det misslyckade fruntimret som skrev så många urusla krönikor att hon nästan kommer upp i samma antal urusla krönikor som Trixa Marklund.

Kulturkoftan Per Svenssons försvarstal klarar jag inte ens av att nämna, så dåligt var det.

Allt jag vet är att orden "Ursäkta jag gjorde fel" är ord som verkar totalt främmande för vissa journalister. Dessa fjantiga personer är som den barrande granen med glitter på trettondagen, man kastar ut den!

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Ha det så bra som du någonsin kan. Idag kommer aldrig tillbaka!
Ramona