Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 18 augusti 2009

Veckans e-bok på Adlibris är Mord i Skärhamn

Veckans e-bok på Adlibris. Jag tackar och bugar.

Jag är så grymt sugen på läsplattan. Alltså en svensk inte en med engelsk manual.

Jag har hyfsade engelska kunskaper men det är inte mitt modersmål.

Läsplattan tror jag kommer att revolutionera hela bokbranschen. Mobiler och datorer har kanske inte attraherat damer och herrar i 60 års åldern även om många äldre lärt sig att hantera en dator.

Men just läsplattan är så fantastisk. Först och främst kan du ställa in texten så den passar dina ögon. Den väger inte mer än en normal bok c:a 500 gr och du kan ha massor av böcker i den.

Tänk på hur det ser ut när advokater kommer till rättsalar. De släpar på kilovis med papper. Tänk läsplatta med allt i bokstavsordning.

Tänk när journalister står och väntar på domstolsutslag de får 1000 sidor. Med läsplattan tankar de ner domen via domstolens hemsida.

Tänk på barn som släpar på skolböcker fram och tillbaka. Skåp som kladdas ner och slås sönder. Glöm det! Läsplattan fixar detta.

Det som kvarstår är priset och då inte bara på läsplattan utan på böckerna som ska laddas. De SKA INTE kosta lika mycket som en vanlig inbunden bok. Det behövs inte.

Läsplattan är det mest miljövänliga som uppfunnits. Glöm papper, fälla skogar och frakta böcker tiotusentals mil, din bok är ett knapptryck bort!

För mig finns det inget stopp av visionerna av vad läsplattan kan åstadkomma vad det gäller förbättringar för läsare och även miljön.


Det är lagligt och gratis att ladda ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, ! Iskall hämnd är under arbete och kommer ut som ljudbok inom kort.

P.s Snart kommer Iskall hämnd att GRATIS läggas ut som ljudbok. Jag återkommer när jag vet var du ska ladda ner den. D.s

Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...
Ha de så himla gottigt!

Ramona