Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 11 april 2013

Omar Mustafa är det sämsta val sossarna någonsin gjort!

Den ungen killen på bilden heter Kadafi Hussein, är hiphopare, och älskar musik och dans, något som salafister och islamister vrider sig i plågor av att tvingas höra och se.

De sistnämnda ser också gärna att en muslimsk kille som Kadafi Hussein vrids i plågor så att han slutar upp med att leva i glädje av musik och dans.

Här kan du läsa, och jag tycker att du SKA läsa, vad Kadafi anser om fjäsket för sekten unga islamisterna (muslimerna).

Artikeln är på Newsmill. Klicka här!  

Mona Sahlin kritiserar också valet av Omar Mustafa, men att sossarna skulle sparka honom från sin valda plats, är ganska osannolikt. Det vore att underkänna valberedningens arbete, dess ledamöter och därmed också sig själva. Och naturligtvis tycker inte, och kan inte, de högsta inom (S) erkänna att de är okunniga, obildade och egentligen borde avgå hela bunten och genast ställa sig i kö för Komvux.

Kunde inte en enda i valberedningen Googlat på Omar Mustafas namn? Eller kollat på youtube vad som visas om föreningen där han sitter som ordförande?

I dagens läge skulle jag inte tro ett ord av vad vare sig Omar Mustafa eller de högsta inom (S) kommer släpande med. Inte ett enda ord. Trovärdigheten är noll och intet!

Hoppas att de socialdemokratiska väljarna är mer pålästa och visar det genom att lägga sin röst på ett annat parti. Ett parti som står för vad de säger och inte säger en sak och gör något helt annat.

Jag menar herregud, Omar Mustafa och hans förening står för att homosexuella ska dö!!!!!!!!! Kvinnor ska gå ( helst i rep) flera meter bakom mannen. Vad i helvete är detta för slags jämlikhet! Inte är det något jag känner igen som västerländskt!

Jädrar vad arg jag är!
Bäst jag slutar nu, innan jag jag går i bitar!

Ramona