Senaste teve-intervjun 2015

måndag 8 februari 2010

Ett handslag och affären var i hamn. Glöm handskakningarnas tid, välkommen tillbaka till häxorna och vikingarnas tid!Sextio lakan var det värt att kränka en kvinna. Undrar vad man kan få om man tvingar in en kvinna i burka? Kanske 200 000 tusen?


Vad handlar det om? Jo, en extremistisk muslim vill inte ta en främmande kvinna i handen. Han påstår att hans religion förbjuder det!


Så praktiskt, vad är nästa grej? Att han får lov att slå sin fru, för att religionen tillåter det? Hur ställer sig svensk lag då?


Vilka ropar hej nu? Jo, just det, Sverige demokraterna fick säkert ett antal tusen nya medlemmar och fler röster idag.


Är svenska politiker fullkomligt hjälplösa? Är det dags att införa sharialagar för en särskild grupp? Eller är det dags att sätta ner foten och med STORA BOKSTÄVER berätta att vi lever i en demokrati, där kvinnor och män strävar efter att få samma skyldigheter och rättigheter?


Om inte svenska etablerade politiker tar tag i detta nu, kan de se sig om efter nya arbeten efter valet i september. Gissa vilka som kommer att nöta mattorna i Sagerska huset? Därefter kan vi alla säga godbye till demokratin...som lämpligen kommer att stoppas ner i en säck...


Så för helvete, ni mesproppar till politiker, gör något och gör det nu! Jag vill inte återgå till stenåldern när häxor brändes på bål, just för att de var kvinnor...


Hälsar en skitförbannad
Ramona

Merith Wagers blogg där immigrationsmyndighetens personal (miggorna) slår sig för pannan! Ånyo en vansinnig order har anlänt, denna gången via Sveriges Radio. HJÄLP!

E-böcker börjar bli poppis, kul, här på Elib.se kan du låna eller köpa mina e-böcker.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Hur nära är Swedbank en krasch?


Jag tror inte på långa vägar att världsekonomin är på väg att stabiliseras.

Varför inte?

För att alltför många länder står på ruinens brant. Ukraina är ett av de länder, gud vet hur många fler, där Swedbank har givit miljardlån.

Dubai har inte bara världens högsta byggnad utan också skulder i samma nivå. Vilka banker är inblandade i dessa lån? Bank of America? Baltikum är ytterligare ett land som drunknar i skulder. Island, Irland likaså.

Volvo skall förmodligen säljas till diktaturen Kina, där fackföreningar inte syns till. Vad händer med svenska anställda inom Volvo?

Saab har inte sett sista vändan heller, även om det påstås att det finns garantier för de fyra miljarder, som regeringen ( svenska befolkningen) ställer upp med. Vem har inte sett dokument stämplade med banksigill, notarius publicus och som i slutändan visat sig vara lika mycket värda som toalettpapper? Jo, det har jag och dokumenten var oerhört skickligt förfalskade!

Jag är normalt sett inte en pessimist, inte heller alltid optimist eller realist, snarare en realoptimesst, vilket är ett egen konstruerat ord för en blandning av alla tre.

Men jag tycker att det finns alldeles för många frågetecken vad det gäller världsekonomin och då naturligtvis också Sveriges, vi slipper som bekant inte undan en krasch, eftersom vi är beroende av att sälja varor till utlandet. Ska bli intressant att se vilka banker som härnäst åker rutschbana. Jag tror nämligen inte att sanningen om alla utlåningar har kommit fram!

Håll i er och om varandra

Ramona

E-böcker börjar bli poppis, kul, här på Elib.se kan du låna eller köpa mina e-böcker.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON