Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 4 januari 2012

Kaos eller kaotisk ordning?

Känns det igen? Inom mig råder alltid ett kaos. Jag hinner precis sätta mig ner när jag kommer på något jag absolut bara mååååste göra...

Nu har jag gått igenom "Hämnaren från Tjörn" och det är lite kul att jag i boken berättar om en kille, som jag har döpt till Emil Landell och så kommer stormen som är döpt till just Emil. Hm...

Nåväl, jag tänker inte berätta här och nu hur stormig Emil är.

För några timmar sedan gick jag förbi Thommy som då satt vid datorn. Min fråga var: Vad är det för veckodag idag? Svaret blev: Onsdag! Puh!

I morgon är det Trettondagsafton och det är tänkt att GT(Expressen/ Kvällsposten?) ska starta en artikelserie som handlar om små förlag och kampen i att vara liten inom den branschen. Kan också vara att GT startar detta på Trettondagen, är inte säker på vilken av dagarna det är. I vilket fall är jag och anomaR Förlag först ut i den artikelserien. Det ska bli intressant att följa serien. Den kommer inte nu till Trettonhelgen har jag fått veta ikväll. Men när den kommer skriver jag om det och berättar.

Av naturliga skäl kan inte den som inte är i branschen veta hur det går till, men jag kan säga så mycket att det går inte alls till såsom det gör i till exempel restaurang - tobaksaffär - eller i bowlinghallsbranschen. Bokbranschen är verkligen unik på alla sätt! Mycket på grund av att den är så starkt knuten till all slags media. Bara betänk att Ingalill Mosander, som sitter i Go´kväll, inte skulle existera. Inga böcker eller filmer skulle recenseras i TV, radio eller i pressen, inga författare skulle dyka upp i radion eller teven.

I vilket fall är jag nu klar med "Hämnaren från Tjörn". Behöver jag verkligen säga att jag älskar "hämnd"? Hahahahahahaha...

För tillfället är kaoset över för idag...tror jag i alla fall!

Ha en skön onsdagskväll och lycka till med Lotto dragningen!

Ramona

Förlaget har sänkt priset på samtliga Mp3 böcker!
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel