Senaste teve-intervjun 2015

lördag 26 september 2009

Deckarens dag är alltid på lördag på bokmässan.Deckarens Dag och deckarförhöret är alltid på lördagar så också i år. Vi berättar om våra nya deckare, vad de handlar om, i mitt fall Lyckohjulet, spelmissbruk och att rikedom, utbildning och att vara född i en fin familj inte hjälper mot speldjävulen. Och om nästa års deckare: Mord under Tjörn Runt


I år var jag med för första gången och det var superroligt. En moderator och två författare. Ann-Mari Tormalm heter min författarkollega.

Idag var det hektiskt och i vissa fall rent av hysteriskt.

Anomars förlags monter är också så gott som


omringade av olika religiösa samfund. Och "tro" inte att vi är ensamma om att vara detta. Det var fullt av olika religiösa montrar...Bakom oss Maranata, med en glad en som spelade urusel blockflöjt alltför länge.

Bredvid dem och snett framför oss en muslimsk monter som har specialiserat sig på att utbilda folk som arbetar inom stat, kommun och landsting.


Bredvid oss på höger sida en annan Gud och ytterligare lite till höger på andra sidan ytterligare en religiös inrättning kallad: Dagen.
Ibland kan man fundera om det är en bokmässa eller en mässa för de olika gudarna.

Jag fick till min glädje också besök av Joakim och Katarina Folmer. Jättekul att ni kom och sa hej!

Som sagt nu är vi inne på sluttampen och imorgon stänger mässan klockan fem. Sedan är det över för den här gången.

Men då är det faktiskt redan så att vi planerar för nästa år.

Ha en skön lördagkväll. Nu ska jag sätta mig och äta en Klassisk Caesarsallad och den är mumsmums. Sällskapet är min käre make och TV:n.

P.s En extra stor kram till min f.d kollega Karl som hälsade på mig i montern.Vi arbetade tillsammans på Albert Karlson AB i Lerum. D.s

Hälsningar
Ramona


Debutdeckaren Dyrbar kärlek och nu också tredje deckaren Mord i Skärhamn är utlagda med Iskall hämndär utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

NU FINNS ÄVEN LYCKOHJULET SOM E-BOK, KOLLA http://www.elib.se/