Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 17 maj 2011

Camilla Läckberg skriver nästan lika bra som jag!

Åh, nu blir en del som tokiga! Hur kan hon bara skriva att hon ( läs Ramona) skriver bättre än Camilla Läckberg?

Ja, nu är det inte jag som tycker det, utan jag har blivit ombedd att skriva den här rubriken och jag kan inte säga att det tog lång tid att övertala mig:)

Ärligt, så har jag ingen aning om hur Camilla skriver eller Mari Jungstedt eller någon av mina andra kolleger. Jag lovade mig själv från den dagen jag började skriva deckare, vilket var 1997, att inte läsa någon annan författares deckare. Orsaken är att jag inte vill höra: Din story påminner om Camillas eller Maris. Om så ändå skulle bli fallet, kan jag med rent samvete säga: Jag har inte läst deras böcker, så det måste vara en slump.

Jag läser i stället allt annat, utom deckare. Går också utmärkt!

Vem som bad mig? Personen vill inte nämnas med namn. Det enda jag kan säga är att kvinnan i fråga är gift med en bokhandlare, någonstans i Sverige. Hon har länge retat sig på all uppståndelse kring Camilla och ville därför att jag skulle retas lite och visst, det är alltid kul att sticka ut ibland.

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel