Senaste teve-intervjun 2015

lördag 13 mars 2010

Björn Eriksson, regeringens koordinator, vill eller vågar inte berätta hela sanningen om de kommande flyktingbarnen, Men skit i det du Björn! Det finns andra som gör i stället!

Björn Eriksson, tidigare landshövding för Östergötland, ser glad ut på bilden.

Tacka fan för det, han har inget att bekymra sig över. Det är inte Björn Eriksson, som för dålig lön och urusla arbetsförhållanden, arbetar på flyktingförläggningar som ska ta hand om de så kallade "ensamkommande barnen".

Dessa "barn" är i alltför många fall över arton år och ställer till med ett helvete inte bara för de "riktiga flyktingbarnen", utan också för personalen. Men det skiter Björn Eriksson i, Han kvitterar ut en fet pension och står mer än gärna och orerar i media, föreslår för vår nuvarande regering, ( hade spelat Roland om det varit en grönröd röra) att kommunerna skall tvingas till att ta hand om dessa "ensamkommande barn". Det låter barmhärtigt och empatiskt, men vad kostar det att missbruka svensk asylrätt? Enligt många källor pratar vi miljarder kronor, som pungas ut från statskassan. Hur länge ska detta fortgå? Ja, det är ju val i år. Då tystas det obekväma ner, locket på! Men på nätet finns hundratusentals frågetecken, som väntar på att få rätas ut. Vem åtar sig uppdraget? Vi vet i alla fall vem som inte ens vill ta i det med tång.

Uppgifterna kommer från Merit Wagers blogg, där miggorna skriver allt vad de orkar och berättar om hur det ser ut i det verkliga livet, inte som på te- och cocktailbjudningarna, där Björn Eriksson trivs och känner sig hemma.

Ramona
Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
 

Problem? Antingen löser du problemet, eller så blir du problemet!


Alla människor stöter någon gång i sitt liv på problem. Antingen kan man försöka lösa det, eller så blir man problemet.

Genusforskningen har olika sätt att se på man och kvinna. Vem minns inte boken Män är från mars och kvinnor är från Venus? 

Kanske är det en drastisk skildring, men att vi är olika behöver man inte vara Einstein för att begripa.

Sedan urminnes tider har kvinnan fått kämpa för sin rätt att få köpa land, rösta, få abort och att få begära skilsmässa. Fri abort är till exempel de flesta religiösa män emot. Märkligt, för det är ju kvinnan som bär barnet i sitt sköte. Vad är problemet när en tioåring som blivit våldtagen, vill göra abort? Jo, det är att den tioåriga flickan bor i ett samhälle fyllt av katoliker som anser livet är okränkbart. Att tioåringen blev kränkt genom att hon genomborrades av en manlig påle och på det sättet blev skadad för livet är ointressant för dessa kyrkans män, för dom är det livet i flickans omogna sköte som är det heligaste. SJUKT!

Personligen tror jag att om kvinnor haft lika lön som män för samma arbete, haft samma möjligheter till en bra status som sjukvårdsbiträden, städerskor m.m. hade inte kvinnor lika ofta använt barnen som vapen.

Män som blir av med sina barn kanske också borde, innan de släppte satsen, ha lärt känna sina kvinnor och använt kondom, det finns sådana där gummisaker i olika färger, storlekar och smaker, som inte bara skyddar från sexuellt överförbara sjukdomar, utan också mot oönskade graviditeter. Visserligen behövs det inte längre idag två för att dansa tango! Kvinnor kan köpa spermier på speciella banker, låter egentligen kusligt med Spermabank, får de ränta på insatta satser?

Det finns inte bara en sida av ett mynt. Det finns två! När väl barnen kommit till världen är det dags att se till vad som är bäst för barnen, inte mamsen eller pappsen. Men säg den värld som är perfekt?

Det jag vill ha sagt är att eftertänksamhetens flagga är inte svart ellet vit, den är grå, framförallt i nattens mörker och med alkoholen som en tredje part i leken. Det finns män som är goda som guld, så också kvinnor. Men det finns män som är djävulens son och kvinnor som är dennes döttrar. Det kan vara bra att ha i åtanke nästa gång du sitter i en bar, har tagit en drink för mycket och får lysande sängkammarögon.

Men om du nu, oavsett kön, trillar dit på ett eller annat sätt. Vill sätta bo, med villa, volvo, vovve och med liten baby och det några år senare blir problem, kärleken smet ut genom skorstenen, eller stod i garderoben när du kom hem, lös då för helvete problemet! Bli inte ett med problemet!

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON