Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 6 mars 2012

Tomhylsan och Reinfeldt kommer att ha en hel del att förklara!

Bilden visar hur ett gäng amerikanska soldater tar sig fram i Irak och inringat på bilden är ett svenskt vapen.

Den kommer från Bosses blogg. 

Nu avslöjar Sveriges Radio P1 att den svenska regeringen sedan 2007 hjälper Saudiarabien att bygga en vapenfabrik. Projektet har namnet "Simoom"

Miljöpartiet har redan KU anmält Tomhylsan...

Hur i helvete går det ihop med de mänskliga rättigheter som Sverige säger sig försvara? Kan man få svar på det! I Saudiarabien kan de inte ens stava till ordet. Kvinnor och män halshuggs offentligt. Kvinnor tvingas svepa in sig i svarta lakan och har i bästa fall en glugg att kika ut genom...

Avsaknaden av mänskliga rättigheter i landet kompenseras av en helt annan sak, som är viktigare för kung Abdullah och det är pengar! Pengar som den diktatoriska kungen badar i, som Joakim von Anka. Men kung Abdullah är inte en Disneyfigur!


Nu kommer projekt "Simoom" att debatteras i morronsoffor i nyheterna, Belinda Olsson kommer ta upp det i Debatt, med Svenska Freds som gäster, KU-förhör kommer att hållas. Vad leder det till? Ingenting! För allt stavas pengar. Och när det gäller vapen pratar vi BIG MONEY! Pengar som ger vård skola och omsorg i Sverige. Kung Abdullah är också stor bidragsgivare till andra arabländer. Och när man ser vad som händer i Syrien och andra arabländer förstår man att kung Abdullahs första tankar inte går till att demokratisera Saudiarabien.

En bra idé vore nog att i skolan redan från det att barnen är små lära dem, att det inte finns någon rättvisa i världen. Ju snabbare de begriper detta desto mindre besvikelser lär de uppleva...

Ramona


Ps. Om man vill kan man redan nu förboka "Hämnaren från Tjörn" hos en bokhandlare nära dig. Adlibris, Bokus, BokiaCDON, eller annan.Ds.

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokborgen
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook