Senaste teve-intervjun 2015

lördag 11 april 2015

Bokstavstroende muslimer är olyckliga i sina hemländer och flyr till västländer ... som de hatar ... ?

Jag fattar inte det här så någon kanske kan förklara:

Bokstavstroende muslimer,(förkortas i fortsättningen till BM), och med det menar jag INTE sekulariserade muslimer, är djupt olyckliga i länder som Libanon, Syrien, Iran, Irak, Egypten, Tunisien, Turkiet, Jemen, Saudiarabien och ja, jag behöver nog inte rabbla upp alla länder med islamistiska ledare ... så de BM flyr till västländer som Storbritannien, Tyskland, Norge, Sverige ja, jag behöver väl inte fortsätta här heller, ni vet vilka länder jag menar. Och i dessa länder och i Sverige vill de BM inget hellre än att göra om landets lagar. De skyller inte sin urtråkiga situation på sina ledare i sina ursprungsländer, inte heller ifrågasätter de sin egen ideologiska religion islam som spyr ut sitt hat mot allt som är västerländskt, utan de gör allt för att västerlandet ska gå deras krav till mötes.



Västländer ska acceptera sharialagar, ska acceptera könsstympning, ska acceptera att barn gifts bort, ska acceptera att icke könsmogna flickor draperas i religiösa tygsjok, ska acceptera att kvinnor som är BM inte tar andra män i hand, att BM män inte vill ta icke BM i hand ... osv. listan kan bli hur lång som helst.

Så nu undrar jag följande: Varför stannade de BM inte kvar i sina egna länder istället för att komma till västländer och vända upp och ner på våra livsvillkor? Vi var lyckliga ... eller säg så här: Jag var lycklig över att bo i ett land som såg till att HBTQ frågor stod överst på dagordningen, att vi tillsammans kämpade för rättigheter för att män och kvinnor ska ha samma skyldigheter och rättigheter vid en eventuell skilsmässa, att vi kämpade för att kvinnor kan gifta sig och skilja med vem de vill och från vem de vill. Vad är det egentligen frågan om? Någon? Är det så att de BM verkligen vill utrota västländers civilisation som stora grupper av de BM proklamerar varje dag runt om i västvärlden?

Om jag tittar rent historiskt på vilka länder som klarat sig bäst genom historien så är det INTE länder med islamistiska ledare som gladeligen förtrycker kvinnor så de stenas till döds när de andas åt fel håll. Men vad är det som håller på att hända med de västländer som tagit emot hundratusentals ja miljoner BM? 





Varför är det inte EN ENDA BM som pratar om att det är hög tid att reformera Koranen? Att kritisera Koranen? Att debattera Koranen? Varför? Och varför är det inte en enda journalist i Sverige, inte en enda stor kändis, inte en enda regeringspolitiker som vågar öppna munnen och ställa frågan? Varför? Vi har i alla tider som jag minns, debatterat, diskuterat och kritiserat judendomen, katolicismen och kristendomen, men så fort det gäller islam och Koranen är det dödstyst. Varför?

Ramona