Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 20 november 2013

Kidnappade barn kan återfås, men inte med hjälp av svenska myndigheter!

Kärleken har inga gränser! Är det inte så man säger? Är det sant? På ett sätt är det sant och det är när man möter någon och blir kär. Kroppen vibrerar, hjärtat dunkar och lyckan är fullkomlig. Kärleken blir krönt med ett barn, som båda föräldrarna älskar. Men en av föräldrarna har sitt ursprung och familj i en annan del av världen med en kultur som när den möter vår västerländska blir en frontalkrock.

Se på bilden! Flickan heter Noor Issa och kvinnans namn är Alexandra och mamma till Noor. Alexandra är född i Sverige och vi lever i en kultur där vi varje dag kämpar för att alla människor, oavsett tro, kön eller sexuell tillhörighet ska respekteras och inte kränkas. Vi accepterar inte att män våldtar, misshandlar eller använder kvinnor som dörrmattor. Vi accepterar inte att små flickor ska giftas bort med män som kunde varit deras farfar. Men det finns länder där detta är en del av kulturen. Länder där barn gifts bort, där flickor könsstympas, där män kan ha flera fruar och använda dem som dörrmattor, där homosexualitet ses som en sjukdom och dödas för att de är just homo. I ett av dessa länder med den kulturen befinner sig Noor Issa.


Alexandra gjorde exakt det hon lärt sig i Sverige, att följa svensk rikes lag. Vid skilsmässan blev det delad vårdnad. Vid ett av dessa tillfällen när Alexandra lämnade dottern till fadern, tog den f.d. maken Noor Issa, promenerade förbi den svenska gränsen och åkte till sitt hemland. Han har inga som helst problem med att resa ut och in från sitt land till Sverige, som en del svensk media påstår är omöjligt, när det kommer människor från just det landet och söker asyl här. Märkligt!

Alexandra har kämpat i flera år för att få Noor Issa tillbaka till Sverige, men som sagt våra myndigheter tillsammans med våra politiker är jätteduktiga på att prata, men åstadkommer noll och intet!

Ett företag med Adam Whittington i spetsen hjälper barn tillbaka till sina hemländer, där myndigheter och politiker struntar i att hjälpa till. Du kan läsa om det här!  

Men för att anlita Adam Whittingtons företag krävs pengar och den varan har i de flesta fall dessa mödrar väldigt lite av. ( De flesta fall där barn kidnappas är det mannen som utför handlingen, men det finns också kvinnor som kidnappar barn.)

För min del får det mer än gärna öppnas en fond där man kan sätta in pengar som oavkortat går till att hämta hem barnen. Den behövs! Och skulle det redan finnas ett konto där man kan lämna ett bidrag ge mig då det!

Klicka på länken saknade barns nätverk så kan du läsa mer. Denna förening försöker med de små medel de har att få uppmärksamhet på alla barn som inte längre är där de hör hemma! 
 
Du som har drabbats: Förvänta dig INGEN hjälp från svenska myndigheter eller politiker. De är tyvärr bara bra på en enda sak: ATT PRATA UTAN ATT GÖRA NÅGOT VETTIGT!Här finns ett konto där man donera pengar att hjälpa hem barnen! 

Bra, då ska jag skänka en slant!

Ramona