Senaste teve-intervjun 2015

lördag 30 januari 2016

Kod 291 eller Alma betyder att vi som är hederliga medborgare är oskyddade. Fuck uor government med sina allierade kompisar!

CONFIRMED: Daily Mail Article BLOCKED In Sweden Due To Migrant Murder Court Case

Mycket ska man vara med om i det här fucked up landet Sverige, men det här tog nog priset ... faktiskt!

Jag läser gärna alternativ media och även utländsk media i första hand framför svensk nationell media av numera världskänd anledning. För min del har detta pågått längre än Kungsträdgårdens vidriga händelse.

Nu finns det ju helt klart en server som inte kan läsa av eller vill läsa av varifrån du kommer. Den hemsidan kallas för UV, och på svenska är en uv en uggla och ugglor är kända för att se i mörker. För det är där vi befinner oss ... i mörkret. UV= unvis.it

Aldrig har väl Sverige varit så uppdelat som nu. Ett "vi" och ett "dom". När jag hör Löfven, Romson, Frigolit, Sjöstedt, Annie Lööf, Batra, med flera prata om lika värde och samma värdegrund å demokrati å gemenskap å utbildning å yttrandefrihet och så vidare, så säger jag som Dan Eliasson gjorde på Twitter om Åkesson: Jag kräks när jag hör dessa världsfrånvarande och framförallt Sveriges frånvarande politiker. Det fullkomligt vänder sig i magen varje gång jag råkar höra deras yttranden.

Poliserna har fått order av kokosnöten Dan Eliasson, som låtsas vara Sveriges rikspolischef, att när det visar sig vara asylsökande eller andra med utländsk härkomst som nyligen anlänt till Sverige som begår brott skall detta inte uttalas. Det ska helt enkelt mörkas! Koden är 291 eller också kallad ALMA.

Tack vare att jag läser alternativ media så fick jag reda på sidan UV och där kunde jag läsa vad Daily Mail hade skrivit om Mölndal och hur poliserna själva berättade att de numera struntar i narkotikabrott, för dom hinner inte med det. En polis berättade om en 80-årig dam som i förra veckan fick en pistol i ansiktet när hon var på väg för att spela bingo. Hon rånades på 50 kronor! Polisen berättade att han/hon hade två barn i övre tonåren och de släpptes inte ut efter klockan 02.00 längre. Poliserna är uppgivna och värst av allt enligt mitt sätt att se saken så är polisen i Sverige ÖVERGIVEN av sina högsta chefer. Vilket faktiskt betyder, för den som inte fattat nåt än, att vi hårt skattebelastade hederliga medborgare också är uppgivna och övergivna ... 

Jag skulle kunna översätta hela sidan, men jag orkar inte. Det kommer så ofantligt mycket nyheter på både engelska, tyska och franska hela tiden, så de som inte kan annat än svenska kan ju alltid använda sig av Google översätt. Den är naturligtvis inte 100 % men den har blivit mycket bättre genom åren.

Försvarsmaktens arméchef, generalmajor Anders Brännström spår att Sverige kan vara i krig om två år, och pekar ut Ryssland och Putin som hotet. Tja, Anders Brännström har väl inte sett sig omkring i Sveriges 190 utanförskapsområden eller i de 55 no-go-zonerna. För "ja" det kommer säkert att bryta ut ett krig i Sverige, men "nej" det kommer inte vara Ryssland som blir hotet, utan landet kommer att spricka i ett inbördeskrig. Det tror jag är en mycket större sannolikhet ... dessvärre ...

Ramona